Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám nový balanční naramek SBS.Forza balance

Administrace

Prodám nový balanční naramek SBS.Forza balance

260 Kč 649 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám tento novy originál balancni naramek SBS Forza Balance, harmonizuje energetické pole člověka..pro mě nevhodný dárek pc byla 649,-kč nyni prodej velká sleva jen za 260,-kc+posta nebo vyměním v cca hodnotě 600,-kč jen za to co sháním viz moje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám nový balanční naramek SBS.Forza balance

260 Kč
  • Popis zboží
Prodám tento novy originál balancni naramek SBS Forza Balance, harmonizuje energetické pole člověka..pro mě nevhodný dárek pc byla 649,-kč nyni prodej velká sleva jen za 260,-kc+posta nebo vyměním v cca hodnotě 600,-kč jen za to co sháním viz moje podmínky prodeje např.Ryzovar větší novy,zanovni,susicku ovoce, Wobenzin vitaminy,hry na playstation 4.Náramky FORZA BALANCE se prodávají po celé Evropě a zkušenosti jsou tedy skutečně mezinárodní. Užíváním náramku FORZA se v mnoha ohledech zlepšila kvalita života. Uživatelé náramků mě píší své zkušenosti, cítí se podstatně lépe a mohou potvrdit, že náramek umí odstranit problémy se spánkem, snižuje únavu, dodává “životní” energii, zmírní bolesti kloubů, v mnoha případech dokonce upraví krevní tlak nebo sníží hladinu cukru.
Dlouhodobým testováním a především sběrem údajů od zákazníků, bylo zjištěno, že hologram černá. V drtivé většině je toto podmíněno prostředím ve kterém se člověk pohybuje! (velká města se zhoršenou kvalitou ovzduší, geopatogení zóny během spánku nebo na pracovišti, chemické škodliviny, elektrosmog, apod.).Nejvíce však negativně ovlivňuje životnost hologramu aktuálně zhoršený zdravotní stav uživatele. Tím není myšleno jen onemocnění, ale také zátěž při nesprávné životosprávě a stravě či dlouhodobý stres. Vypadalo to, jako by hologram absorboval negativní energii, což vedlo k jeho destrukci.
  • 25. 10. 2018, 10:00

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám nové dámské elegantní šaty z.Catherine v.50
Prodám luxus.dams.šaty z.My Story/Paris v 40/42
Prodám zánovní dams. šedou sukýnku v.40/42
Prodám novou luxusní dams.sukni z.Vabacci v.36-40
Prodám nové luxusní butikové dámské šaty v.38
Prodám dámské nové luxus.šaty zn.Mohito v.M
Prodám nové luxusní dámské šaty z.Amisu v.38
Prodám novou sexi košilku pro ženy v.L z.Liliy

Kategorie