Zobrazit přihlášovací formulář

Asus EEE PC 1000H Pearl White mini note net book

Administrace

Asus EEE PC 1000H Pearl White mini note net book

2 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásný mini 10" notebook / netbook v perleťově bílé barvě. Vhodný na cestování, práci, do školy, ke studiu. Je velmi lehký a kompaktní, používán při studiu, nyní již nevyužiji. Spolehlivý, plně funkční, čerstvě přeinstalovaný, kompletně vyčištěný,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Asus EEE PC 1000H Pearl White mini note net book

2 800 Kč
  • Popis zboží
Krásný mini 10" notebook / netbook v perleťově bílé barvě.

Vhodný na cestování, práci, do školy, ke studiu. Je velmi lehký a kompaktní, používán při studiu, nyní již nevyužiji. Spolehlivý, plně funkční, čerstvě přeinstalovaný, kompletně vyčištěný, pěkný zachovalý stav, hodně opečovávaný. PC notebooku 9990Kč, kupováno na Alza.cz. Prosím jen vážní zájemci! Nejlépe osobní předání, případně poštou dle dohody (dobírkou jedině po uhrazení zálohy na poštovné předem!)

Kompletní původní balení: krabice, příručky, manuál, CD, napájecí kabel. NAVÍC: nové pouzdro na notebook, nová bílá myš Genius, náhradní baterie a při RYCHLÉM JEDNÁNÍ přidám kvalitní Genius sluchátka s mikrofonem ZDARMA!

Parametry: Model 1000H Pearl White, Win XP SP3 CZ, 1GB RAM DDR2, procesor Intel Atom 1,6GHz, HDD 160GB , WiFi, Bluetooth, 1.3MPix webkamera... více na internetu.
  • 12. 11. 2018, 10:57

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie