Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Kočárek Newbuddy Fortuna

Administrace

Kočárek Newbuddy Fortuna

1 190 Kč 1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám moc pěkný sportovní kočárek zn. Newbuddy Fortuna . Je používaný, ale stále ve výborném stavu, nepoškozený, čistý. Je velmi praktický, snadno se skládá a je lehký. Popis produktu Kočárek je vybaven ergonomickou rukojetí s vestavěným…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Newbuddy Fortuna

1 190 Kč
  • Popis zboží
Prodám moc pěkný sportovní kočárek zn. Newbuddy Fortuna . Je používaný, ale stále ve výborném stavu, nepoškozený, čistý. Je velmi praktický, snadno se skládá a je lehký.

Popis produktu

Kočárek je vybaven ergonomickou rukojetí s vestavěným mechanizmem skládání. Kočárek je určen pro děti cca 6-36 měsíců a dodává se včetně boudy, nánožníku, madla a košíku, průhledového okénka v horní části boudičky a s prodloužením boudy o protisluneč­ní kšilt. Přední zdvojená kola jsou otočná o 360° s možností aretace, kolečka kočárku jsou odpružená. Kočárek je vybaven regulací zádové (4 polohy) a nožní opěrky(2 polohy). Samozřejmostí jsou pětibodové bezpečnostní pásy i madlo s polstrováním, bezpečná brzda blokující současně obě zadní kola. Přepravu nákladu zajistí velký koš na nákupy.
  • 9. 10. 2018, 9:38

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie