Zobrazit přihlášovací formulář

Jepice, James Hazel

Administrace

Jepice, James Hazel

89 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nabízím zcela novou knihu.... Zmasakrované tělo v lese. Pečlivě vypracovaný plán vraždy. A sedmdesát let, které obě události dělí.Charlie Priest, bývalý policejní vyšetřovatel a nyní prestižní londýnský právník, se stane obětí útoku. Ve vlastním bytě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 11. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jepice, James Hazel

89 Kč
  • Popis zboží
Nabízím zcela novou knihu....

Zmasakrované tělo v lese. Pečlivě vypracovaný plán vraždy. A sedmdesát let, které obě události dělí.Charlie Priest, bývalý policejní vyšetřovatel a nyní prestižní londýnský právník, se stane obětí útoku. Ve vlastním bytě ho přepadne muž, který se vydává za policistu a dožaduje se jakýchsi tajných dat. Priest mu je ale dát nemůže, protože je nemá, a jen díky zkušenostem z policejní služby dokáže o vlásek uniknout smrti.
Krátce nato se v Priestově kanceláři objeví bohatý a vlivný podnikatel Kenneth Ellinder, aby si ho najal k vyšetřování rituální vraždy svého syna. Vzápětí vyjde najevo, že zavražděný mladík byl oním záhadným útočníkem a Priest je tudíž jedním z posledních lidí, kteří ho viděli živého. Musel mladý Ellinder zemřít, protože nedokázal získat to, pro co si přišel?
  • 15. 7. 2023, 19:00

  • Zobrazení

    463

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Svabní kalhotky bílé Úpavan Trutnov
Amos Angličtina v kostce
Fenjal - Relaxing Dream - bath Oil
Modrá pláštěnka Viola -150

Kategorie