Zobrazit přihlášovací formulář

BÍLÁ / ŠEDÁ dekorativní stolní lampa, výška 32 cm

Administrace

BÍLÁ / ŠEDÁ dekorativní stolní lampa, výška 32 cm

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... zajímavá, atypicky řešená interiérová lampa, která ozvláštní Váš interiér. Netradiční osvětlení v kombinaci barev bílá a šedá. Díky této lampě, která šíří pohodové, rozptýlené a dekorativní světlo si můžete doma vytvořit příjemnou útulnou atmosféru.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BÍLÁ / ŠEDÁ dekorativní stolní lampa, výška 32 cm

329 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... zajímavá, atypicky řešená interiérová lampa, která ozvláštní Váš interiér. Netradiční osvětlení v kombinaci barev bílá a šedá. Díky této lampě, která šíří pohodové, rozptýlené a dekorativní světlo si můžete doma vytvořit příjemnou útulnou atmosféru. Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !

......................................

Návod na údržbu:
Lampu čistěte od prachu prachovkou.

......................................

Užitečné informace:
Žárovka se prodává zvlášť. Doporučujeme objednat společně s lampou originální LED, 600 lumenů, stmívatelná, cena 279 Kč / kus. Vydává příjemné světlo – ať už pracujete nebo odpočíváte. Má dva funkční módy, které vám umožní vybrat si buď hlavní osvětlení nebo bodové světlo. A co víc, je stmívatelné. Stmívání je v teplých barvách, nastavitelný úhel svícení. Žárovka má dva režimy, takže si můžete vybrat, jestli chcete široký nebo úzký kužel světla – podle toho, jestli potřebujete osvětlení hlavní nebo nasvítit menší oblast. Osvětlení LED spotřebuje až o 85 % méně energie a vydrží 20x déle než klasická žárovka. Díky stmívači si zvolíte vhodné osvětlení pro každou příležitost. Pomůže vám snížit účet za elektřinu; funkce stmívání šetří energii. Přepněte mezi rozptýleným a zacíleným světlem – otočte žárovkou a vyberte si jeden ze dvou módů. Životnost žárovek LED je přibližně 25 000 hodin. Barva světla: teple bílá (2700 kelvinů). Po zapnutí se hned rozsvítí. Žárovku můžete využít při teplotě -20 až 40 °C.

......................................

Materiál:
Stínidlo: papír. Základna: ABS plast. Kroužek na stínidlo: ocel, práškový lak.

......................................
  • Značka

    IKEA

  • Rozměry

    max.: 13 W, výška: 32 cm, průměr: 24 cm, délka kabelu: 1,9 m

  • 27. 1. 2020, 9:33

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Béžová stolní lampa, výška 30 cm
BÍLÁ LED PRACOVNÍ LAMPA
BÍLÁ stojací lampa, výška 136 cm
Černá STOJACÍ LAMPA, výška 180 cm
ELEGANTNÍ bílá nástěnná lampa

Kategorie