Zobrazit přihlášovací formulář

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

Administrace

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kvalitní postýlka Pali -koupená zde,po jednom dítěti,my jsme nevyužili,jen nám stála v ložnici.Hezký stav. Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

1 490 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní postýlka Pali -koupená zde,po jednom dítěti,my jsme nevyužili,jen nám stála v ložnici.Hezký stav.
Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice postýlky. Příčky nemají ostré hrany a jsou odolné dětskému skákání a hraní.
Bočnice postýlky lze posunout o 20 až 25 cm. Systém Pratico umožňuje snadnou manipulaci s výškovým nastavením bočnic pouze pomocí 1 ruky: jemným tlakem kolena na spodní část bočnice dojde k jejímu snížení do požadované pozice. Bočnice jsou uchyceny v praktických a bezpečných kolejničkách s tlumiči. Bočnice lze celé výjmout (odstranit) z postýlky.
Není možno odstranit jednotlivé příčky, pouze celou bočnici. Děti rády olizují a okusují postýlku či nábytek, proto jsou hrany nábytku vybaveny ochrannou vrstvou.
Veškeré barvy a laky použité na postýlkách a nábytku PALI jsou netoxické a zdravotně nezávadné. Postýlka má udělen evropský zdravotní atest a certifikát kvality akreditovanou zkušebnou.Pod postýlkou je umístěna praktická úložná zásuvka, do které můžeme ukládat věci pro miminko tak, aby byly ihned po ruce.
Ortopedický rošt je vyroben z dřevěných příček. Rošt má 2 základní pozice, pro malé miminko se používá rošt ve vyšší pozici, aby k němu měli rodiče snadný přístup. Jakmile je dítě již větší a v postýlce dělá první krůčky, je vhodné umístit rošt do nižší pozice, aby dítě nevypadlo. Rošt v nižší poloze je v hloubce 61 cm a zvednutý rošt je v hloubce 44 cm (měřeno od roštu). Material postylky masivni drevo - buk.
K postylce i matrace PALI - pravdep.PUR pena + bambus.vlakna, jiz si nepamatuji slozeni. Puv.cena matrace cca 2.500 Kc a postylky cca 7.500 Kc.
  • Značka

    PALI

  • Rozměry

    Rozměry: Celková hmotnost : 28 kg Vnější rozměry : 720x1320x1030 mm Vnitřní rozměry (rozměry matrace) : 640x1240 mm

  • 21. 11. 2022, 9:59

  • Zobrazení

    497

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kosmetika Chanel
Guess kotníkové boty
Krásná vestička
Super vestička
SPODNÍ KALHOTKY NEXT 2KS cana za oboje
IN LINE KOLEČKOVÉ BRUSLE CRANE
DELŠÍ SVETŘÍK
S
TOMMY HILFIGER

DELŠÍ SVETŘÍK

Mikina
L
TOMMY HILFIGER

Mikina

Tepláková souprava
Krásné triko
Mikina Vans
Tepláky USPA
140
RALPH LAUREN

Tepláky USPA

Kategorie