Zobrazit přihlášovací formulář

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

Administrace

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

1 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kvalitní postýlka Pali -koupená zde,po jednom dítěti,my jsme nevyužili,jen nám stála v ložnici.Hezký stav. Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětska postýlka Pali + matrace Pali

1 490 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní postýlka Pali -koupená zde,po jednom dítěti,my jsme nevyužili,jen nám stála v ložnici.Hezký stav.
Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice postýlky. Příčky nemají ostré hrany a jsou odolné dětskému skákání a hraní.
Bočnice postýlky lze posunout o 20 až 25 cm. Systém Pratico umožňuje snadnou manipulaci s výškovým nastavením bočnic pouze pomocí 1 ruky: jemným tlakem kolena na spodní část bočnice dojde k jejímu snížení do požadované pozice. Bočnice jsou uchyceny v praktických a bezpečných kolejničkách s tlumiči. Bočnice lze celé výjmout (odstranit) z postýlky.
Není možno odstranit jednotlivé příčky, pouze celou bočnici. Děti rády olizují a okusují postýlku či nábytek, proto jsou hrany nábytku vybaveny ochrannou vrstvou.
Veškeré barvy a laky použité na postýlkách a nábytku PALI jsou netoxické a zdravotně nezávadné. Postýlka má udělen evropský zdravotní atest a certifikát kvality akreditovanou zkušebnou.Pod postýlkou je umístěna praktická úložná zásuvka, do které můžeme ukládat věci pro miminko tak, aby byly ihned po ruce.
Ortopedický rošt je vyroben z dřevěných příček. Rošt má 2 základní pozice, pro malé miminko se používá rošt ve vyšší pozici, aby k němu měli rodiče snadný přístup. Jakmile je dítě již větší a v postýlce dělá první krůčky, je vhodné umístit rošt do nižší pozice, aby dítě nevypadlo. Rošt v nižší poloze je v hloubce 61 cm a zvednutý rošt je v hloubce 44 cm (měřeno od roštu). Material postylky masivni drevo - buk.
K postylce i matrace PALI - pravdep.PUR pena + bambus.vlakna, jiz si nepamatuji slozeni. Puv.cena matrace cca 2.500 Kc a postylky cca 7.500 Kc.
  • Značka

    PALI

  • Rozměry

    Rozměry: Celková hmotnost : 28 kg Vnější rozměry : 720x1320x1030 mm Vnitřní rozměry (rozměry matrace) : 640x1240 mm

  • 21. 11. 2022, 9:59

  • Zobrazení

    486

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Mikina
L
TOMMY HILFIGER

Mikina

Sporovní triko-rolák
134
UNDER ARMOUR

Sporovní triko-rolák

Kosmetika Chanel
Tepláková souprava
Topík, krátké triko
Džínová, bundička, vestička
SPODNÍ KALHOTKY NEXT 2KS cana za oboje
Guess kotníkové boty
IN LINE KOLEČKOVÉ BRUSLE CRANE
Tílko UNDER ARMOUR
140
UNDER ARMOUR

Tílko UNDER ARMOUR

Mikina Vans

Kategorie