Zobrazit přihlášovací formulář

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA 24 H. DLOUHOTRVAJÍCÍ MAK

Administrace

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA 24 H. DLOUHOTRVAJÍCÍ MAK

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
:-) Extrémně lehký a mimořádný tekutý make-up Lancôme Teint Idole Ultra vydrží zkrášlovat vaši pleť po nekonečně dlouhých 24 hodin. Přípravek francouzské luxusní značky Lancôme vykouzlí vaší tváři zcela bezchybný vzhled. Make-up má velmi příjemnou texturu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LANCOME TEINT IDOLE ULTRA 24 H. DLOUHOTRVAJÍCÍ MAK

420 Kč
  • Popis zboží
:-) Extrémně lehký a mimořádný tekutý make-up Lancôme Teint Idole Ultra vydrží zkrášlovat vaši pleť po nekonečně dlouhých 24 hodin. Přípravek francouzské luxusní značky Lancôme vykouzlí vaší tváři zcela bezchybný vzhled. Make-up má velmi příjemnou texturu, která se snadno nanáší a odolává vnějším vlivům ! Teint Idole Ultra udržuje pleť v pohodlí po celý den a maximálně odolává všem vnějším vlivům a dotykům obličeje. Make-up vytváří přirozený a hladký vzhled pleti a chrání ji před UV zářením. Make-up má sametově matný finish bez pudrového efektu, navíc má vysokou krycí schopnost, i přes svou lehkou texturu. Make-up je nekomedogenní, je testován na citlivé pleti a je také dermatologicky testován.

Účinky - má svěží dlouhotrvající texturu má sametově hebký finish ,dodává vysokou krycí schopnost ,vytváří bezchybný vzhled pleti ,vysoce odolný proti setření ! Typ pleti - Make-up je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé.
Jak aplikovat - Make-up rovnoměrně naneste na pleť a rozetřete směrem od středu obličeje k jeho okrajům ! ODSTÍN - 06 ! V KRABIČCE ! 30 ML ! ZBYTEK ETIKETY NA KRABIČCE !
  • 24. 5. 2020, 16:13

  • Zobrazení

    219

  • Oblíbené

    0

Kategorie