Zobrazit přihlášovací formulář

Jídelní židlička Polly

Administrace

Jídelní židlička Polly

990 Kč 1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Jídelní židle Chicco Polly je pohodlná, lehká a bezpečná. Židle je ideální pro období, kdy dítě přechází na pevnou stravu. Když se dítě učí jíst samostatně, může být tác odejmut a židle Polly se tak stane první dětskou židličkou, která dítěti umožní sedět…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jídelní židlička Polly

990 Kč
  • Popis zboží
Jídelní židle Chicco Polly je pohodlná, lehká a bezpečná. Židle je ideální pro období, kdy dítě přechází na pevnou stravu. Když se dítě učí jíst samostatně, může být tác odejmut a židle Polly se tak stane první dětskou židličkou, která dítěti umožní sedět u stolu společně s mámou a tátou. Jídelní židle Polly nabízí: sedátko s polstrováním, polohovatelnou opěrku zad nastavitelnou do tří pozic, velký servírovací pultík, který je ideální jak pro servírování jídla tak pro hraní a může být nastaven do tří pozic. Sedátko může být nastaveno do sedmi různých výšek. Odnímatelné polstrování židličky umožňuje přizpůsobit židli růstu dětí. Zadní kolečka jsou otočná. Podpěra nohou je nastavitelná do tří poloh, pětibodový bezpečnostní pás zaručuje, že dítě ze židle nevypadne. Praktický přídavný tác mamince umožní připravit vše na tác a ten pak odnést dětem již nachystaný. Když je židle složena, stojí samostatně bez opory a zabere tak velmi málo místa.



Krásná židlička v moc hezkém designu, má dvojí polstrování pro větší a menší děti, což je výhoda! Je v pěkném stavu, našla jsem dva malé nedostatky nefocené v detailu. Mázlé logo a na vrchním polstru se hned na nové udělali dvě trhlinky, které za celou dobu použití se již nijak nezvětšovaly, tak se mi něchtělo reklamovat... S židličkou jsem byla velmi spokojená. Pětibodový bezpečnostní pás součástí, v době focení byl v pračce :-)
  • 18. 8. 2018, 22:15

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie