Zobrazit přihlášovací formulář

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-4.třída CHI80

Administrace

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-4.třída CHI80

1 549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásný dívčí batoh z nové kolekce je určen pro malé školačky od 1. do 4. třídy. Batoh si drží pevný tvar a velký důraz byl dán na polstrování zad, které jsou navíc vyztužené lehounkou hliníkovou konstrukcí. Popruhy jsou samozřejmě anatomicky tvarované, s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-4.třída CHI80

1 549 Kč
  • Popis zboží
Krásný dívčí batoh z nové kolekce je určen pro malé školačky od 1. do 4. třídy. Batoh si drží pevný tvar a velký důraz byl dán na polstrování zad, které jsou navíc vyztužené lehounkou hliníkovou konstrukcí. Popruhy jsou samozřejmě anatomicky tvarované, s možným nastavením popruhů, aby batůžek začínal těsně nad zadečkem a přiléhal na celá záda.

Řešení batohu je tříkomorové, které se osvědčilo jako nejoblíbenější. Do hlavní kapsy se s přehledem vejdou velké papírové desky , do kterých se vkládají sešity o formátu A4. Na předním díle je navíc ještě jedna placatá kapsička a na stranách je kapsa na pití s regulací gumičkou. Po celém batohu jsou rozmístěny reflexní prvky pro bezpečí Vašeho dítěte.

Ze zkušenosti také víme, že další batoh si budeme kupovat jen kvůli vzhledu, ale ne kvůli kvalitě. Firma Topgal nabízí to nejlepší, co lze na českém trhu a my rádi doporučujeme : )
Hmotnost 1,06kg
Rozměry 40 x 20 x 27cm
Materiál 100% polyester
Nosnost 7kg
  • 28. 8. 2018, 12:13

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie