Zobrazit přihlášovací formulář

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-3.třída CHI879

Administrace

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-3.třída CHI879

1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásný dívčí batoh z nové kolekce je určen pro malé školní víly od 1. do 3 třídy. Batoh si drží pevný tvar a velký důraz byl dán na polstrování zad. Popruhy jsou samozřejmě anatomicky tvarované, s možným nastavením popruhů, aby batůžek začínal těsně nad…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

**FIXY A DOPRAVA ZDARMA** batoh 1-3.třída CHI879

1 599 Kč
  • Popis zboží
Krásný dívčí batoh z nové kolekce je určen pro malé školní víly od 1. do 3 třídy. Batoh si drží pevný tvar a velký důraz byl dán na polstrování zad. Popruhy jsou samozřejmě anatomicky tvarované, s možným nastavením popruhů, aby batůžek začínal těsně nad zadečkem a přiléhal na celá záda.

Řešení batohu je dvoukomorové, které nabízí dvě velké kapsy, do kterých se s přehledem vejdou velké papírové desky na sešity o velikosti A4. Na předním díle je navíc ještě jedna placatá kapsa po stranách jsou kapsy na lahvičku s pitím. Po celém batohu jsou rozmístěny reflexní prvky pro bezpečí Vašeho dítěte.

Ze zkušenosti také víme, že batoh děti nosí zhruba 3 roky a pak si přejí nový design. Nicméně batoh bude vypadat stále velmi dobře, za to Vám ručíme :) Firma Topgal nabízí to nejlepší, co lze najít na českém trhu a my je rádi doporučujeme : )
Hmotnost 0,9kg
Rozměry 39 x 19 x 29cm
Nosnost 7kg
Materiál 100% polyester
  • 9. 9. 2020, 9:23

  • Zobrazení

    90

  • Oblíbené

    0

Kategorie