Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Dětí se nevzdám...

Administrace

Prodám novou knihu Dětí se nevzdám...

99 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám novou knihu Dětí se nevzdám pc byla 199,-kč nyni prodej sleva za 99,-kč+pošta.Román pro ženy je dramatickým příběhem americké matky, manželky jordánského muslima, která se pevně rozhodla získat nazpět své unesené děti. Děj se odehrává v New…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Dětí se nevzdám...

99 Kč
  • Popis zboží
Prodám novou knihu Dětí se nevzdám pc byla 199,-kč nyni prodej sleva za 99,-kč+pošta.Román pro ženy je dramatickým příběhem americké matky, manželky jordánského muslima, která se pevně rozhodla získat nazpět své unesené děti.

Děj se odehrává v New Yorku po teroristickém útoku v září 2001, kdy se pronikavě změnil vztah americké veřejnosti k islámským přistěhovalcům. Manželství hrdinky, pocházející ze smíšeného irsko-libanonského manželství, a jejího muže z bohaté jordánské rodiny, je vyrovnané a zdánlivě bez problémů, manželé se po konfliktu se starším synem upínají na své dvě další malé děti. Jednoho dne ale bez nejmenšího varování odveze manžel dvojčata natrvalo do Jordánska k prarodičům, aby je tak uchránil před vlivy amerického způsobu života. Šokovaná žena začne okamžitě jednat, zjistí ale, jak těžké je zákonným způsobem dostat děti zpět do své péče. Přežívá jen díky podpoře dvou kamarádek, které sice samy zápasí s různými osobními problémy, ale jsou vždy ochotné jí jakkoliv pomoci. Odjíždí do Jordánska a po setkání s dětmi plánuje únos, nakonec se jí ale podaří s manželem dohodnout, že dvojčata rozdělí a s otcem zůstane syn. Ani to však není řešení a nakonec manželé dospějí k závěru, že v zájmu dětí budou dvojčata nadále žít s matkou v New Yorku a oba rodiče se jim i po rozvodu pokusí vštípit pocit jistoty a bezpečí.
  • 9. 10. 2019, 8:21

  • Zobrazení

    18

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám pěkné pans.kraťasy z.Adidas predátor v.L/XL
Prodám novou dams.letní sukýnku MNG v.40/42
Prodám dámské nové luxus.šaty zn.Mohito v.M
Prodám nové lux.dams.z.Chocolate v.44
Prodám novou dámskou moderní košili v.42/44
Prodám krásnou novou lux. košili/Halenku v.46/48

Kategorie