Zobrazit přihlášovací formulář

Nákladní vůz s kontejnerem auto Bruder mercedes

Administrace

Nákladní vůz s kontejnerem auto Bruder mercedes

1 075 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Kvalitní funkční plastový model v měřítku 1:16 Rozměry: 535x188x225 mm Věk: 3+ Bruder Mercedes Benz Arocs Nákladní vůz s kontejnerem je mohutný třínápravový vůz s robusními měkkými pneumatikami. U vozu lze sklopit zrcátka či otevřít dveře řidiče.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nákladní vůz s kontejnerem auto Bruder mercedes

1 075 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní funkční plastový model v měřítku 1:16

Rozměry: 535x188x225 mm
Věk: 3+
Bruder Mercedes Benz Arocs Nákladní vůz s kontejnerem je mohutný třínápravový vůz s robusními měkkými pneumatikami. U vozu lze sklopit zrcátka či otevřít dveře řidiče. Kontejner má zadní dveře, které lze též otevřít a při vykládce veškerý přepravovaný náklad vysypat. K vozu Mercedes Benz Arocs lze dokoupit a nainstalovat světelný a zvukový maják br 2801. Kompatibilní s figurkami Bworld.



Německá značka Bruder vyrábí realistické modely dopravních a stavebních prostředků nejvyšší kvality s tradicí rodinné firmy již 80 let. Hračky Bruder jsou navrhovány dle reálných strojů do nejmenších detailů s funkčními mechanickými vlastnostmi. Hračky Bruder a jejich příslušenství  jsou mezi sebou kompatibilní a variabilní. Každý kluk je nadšený z modelů aut a strojů, ale značka Bruder dává něco víc - funkčnost, reálnost, detaily a kvalitu použitého materiálu. Značka Bruder rozčleňuje hračky do třech sérií - Bruder - RoundMax,  Profi série a Mini série.
  • Rozměry

    Další stroje zn. Bruder na a-obchod.eu, povlečení s motivem auta na martinkuvpokoj.eu

  • 13. 11. 2018, 10:16

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie