Zobrazit přihlášovací formulář

Vibrační lehátko/houpátko/křesílko Fisher Price

Administrace

Vibrační lehátko/houpátko/křesílko Fisher Price

600 Kč 700 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám vibrační lehátka. PC 1500 Kč. Je vhodné od narození do 18 kg. Lehátko kombinuje tři funkce v jednom - lehátko, sedátko a houpací křeslo. Sedátko má odnimatelnou hrazdičku s hračkami, polohovatelnou opěrku zad, uklidňující vibrace. Omyvatelný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vibrační lehátko/houpátko/křesílko Fisher Price

600 Kč
  • Popis zboží
Prodám vibrační lehátka. PC 1500 Kč.
Je vhodné od narození do 18 kg. Lehátko kombinuje tři funkce v jednom - lehátko, sedátko a houpací křeslo. Sedátko má odnimatelnou hrazdičku s hračkami, polohovatelnou opěrku zad, uklidňující vibrace. Omyvatelný potah se da prát v pračce 30°C. Praktické lehátko, se později proměníte v houpací křesílko. Je obšité kvalitním měkkým materiálem. Vibrace, které můžete zapnout, jsou skvelá pomoc, když dítě nemůže usnout.
Dvoubodová regulace opěradla (polohy leh a sed). 3-bodové bezpečnostní pásy.
Díky obloukové konstrukci může lehátko posloužit jako houpačka. Nožní stojánek umožňuje vysazení houpání při spaní nebo když dítě krmíte.
Vyfotila jsem bez hrazdiček, hrazdičky dodatečně na samostatné fotce.
Pěkný stav, u modrého na hraně kde se opírají nožičky trošku vybledlé, ale tím, že je tam hrana, není to moc patrné. U růžového lehátka látka vzadu trochu otřepená látka (podšívka) od suchého zipu, ničemu to nevadí, není vidět, je překryto růžovou látkou. Vibrace fungují.
Vyprané v Persilu Sensitive.
Cena za kus
  • 14. 8. 2018, 22:03

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie