Zobrazit přihlášovací formulář

Signál white now touch

Administrace

Signál white now touch

200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Bělící pero Signal White Now Touch poskytuje okamžitý bělící efekt na zuby. Tento revoluční make-up pro úsměv je vhodný pro každodenní používání. Díky účinku světlo odrážejících krystalů dokáže vykouzlit zářivý úsměv kdykoliv a kdekoliv. Díky své…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Signál white now touch

200 Kč
  • Popis zboží
Bělící pero Signal White Now Touch poskytuje okamžitý bělící efekt na zuby. Tento revoluční make-up pro úsměv je vhodný pro každodenní používání. Díky účinku světlo odrážejících krystalů dokáže vykouzlit zářivý úsměv kdykoliv a kdekoliv. Díky své skladnosti se toto pero hodí do každého kosmetického pouzdra nebo kabelky, takže jej můžete mít vždy s sebou, stejně jako svůj zářivý úsměv.

Klíčové vlastnostiOkamžitý bělící účinekSvětlo odrážející krystalyKaždodenní používání

Parametry a specifikace:

Složení: 
Isopropyl alcohol, ethyl acetate, C12-C15 alkyl benzoate, acrylates/octylacrylamide copolymer, stearalkonium hectorite, aroma, mica, propylene carbonate, synthetic fluorphlogopite, aqua, benzoic acid, sucralose, tin oxide, limonene, CI 42051, CI 77891.

Bezpečnostní pokyny: 
Uchovávejte mimo dosah dětí a mimo dosah zdrojů tepla. Bělící pero je určeno pouze pro použití v ústech. Vyhněte se kontaktu s látkou/oděvem, výrobek může zanechávat skvrny. Nepoužívejte na umělé zubní náhrady.

Výška:
141 mm 

Šířka:
31 mm

Hloubka:
31 mm

Hrubá hmotnost:
23 g
  • 7. 4. 2020, 22:03

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie