Zobrazit přihlášovací formulář

Sada barevné duhové dřevěné krabičky velké, 6 dílů

Administrace

Sada barevné duhové dřevěné krabičky velké, 6 dílů

1 726 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Sada barevné duhové dřevěné krabičky velké, 6 dílů (Grimm´s) Sada dřevěných krabiček v odstínu od červené do fialové obsahuje 5 různě velkých krabiček. Krabičky jsou všestranné a praktické. Malé děti je stavějí do sebe, na sebe, rozeznávají velikosti…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sada barevné duhové dřevěné krabičky velké, 6 dílů

1 726 Kč
  • Popis zboží
Sada barevné duhové dřevěné krabičky velké, 6 dílů (Grimm´s)


Sada dřevěných krabiček v odstínu od červené do fialové obsahuje 5 různě velkých krabiček. Krabičky jsou všestranné a praktické. Malé děti je stavějí do sebe, na sebe, rozeznávají velikosti, třídí, plní a s vervou vysypávají jejich obsah. A že se do nich vejde spousta věcí! Vyzkoušejte s dětmi, jak se liší jejich zvuk. Později poslouží krabičky jako garáž, domeček pro malé panenky, je možné je zabudovat do staveb s kostkami, uschovávat v nich různé poklady. Až děti dorostou do doby, kdy začnou využívat pracovní stůl, poslouží jim krabičky na uschování pastelek a třídění školních pomůcek. Vhodné pro děti od 0 roku.

Hledáte hračku pro děti okolo jednoho roku? Misky, krabičky, věže a pyramidy jsou tou správnou a vhodnou hračkou pro tento věk. Malé děti objevují nové, skládají, třídí, nasouvají, přeskládávají, řadí jednotlivé dílky – to je jejich nejoblíbenější činnost. A když hračka nabízí dítěti široké možnosti využití, bude je doprovázet dlouhou dobu. Hračky Grimm´s jsou úžasně barevné, děti se brzy naučí barvičky pojmenovat. Dále se učí rozlišovat věci malé a velké, světlé a tmavé. Tyto hračky rozvíjí motoriku dětí a senzomotoriku. Dalšími vhodnými hračkami v tomto věku jsou nasouvací věže, ale i skládačky duha a 4 živly a tahací zvířátka. Hračky Grimm´s jsou vyrobeny z evropských dřevin, jsou ošetřeny ekologickými barvami a olejem a voskem, takže příjemně voní po přírodě. Dřevěné hračky Grimm´s navíc vynikají svoji neobyčejně krásnou, ladivou a zářivou barevností.

Velikost:15 × 15 × 15 cm
Materiál:dřevo
Zvláštní rysy:ekologické
  • 15. 3. 2020, 20:04

  • Zobrazení

    39

  • Oblíbené

    0

Kategorie