Zobrazit přihlášovací formulář

Realistické miminko - holčička Alicia s hračkou

Administrace

Realistické miminko - holčička Alicia s hračkou

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 119 Kč
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ Holčička Chencho je krásné realistické miminko značky Magic Baby, které bylo vyrobeno ve Španělsku firmou Lamagik. Miminko je dlouhé 42 cm. Celé tělíčko je vyrobené z vinylu a propracované do všech detailů i těch, které dělají holčičku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Realistické miminko - holčička Alicia s hračkou

999 Kč
  • Popis zboží
ODESÍLÁM DO 2 DNŮ
Holčička Chencho je krásné realistické miminko značky Magic Baby, které bylo vyrobeno ve Španělsku firmou Lamagik. Miminko je dlouhé 42 cm. Celé tělíčko je vyrobené z vinylu a propracované do všech detailů i těch, které dělají holčičku holčičkou. Dá se pohybovat rukama, nohama i hlavou jako u "normálních" miminek. Má modré oči, nalepené řasy a nemá vlásky. Je oblečené do růžovobílých kostkovaných šatů, růžového pleteného bolerka, růžových ponožek a spodních kalhotek s nohavičkou. Na hlavě má čepičku, ze stejné látky, jako jsou šaty. Alicia má svou plyšovou hračku.

Panenky firmy Magic Baby jsou jemně parfémované a každá má tiskopis rodného listu, který si můžete vyplnit. Panenka splňuje bezpečnostní a zdravotní normy (CE). Doporučeno pro děti od 3 let.
  • 16. 11. 2021, 18:26

  • Zobrazení

    293

  • Oblíbené

    0

Kategorie