Zobrazit přihlášovací formulář

Akuna Alveo 950 ml

Administrace

Akuna Alveo 950 ml

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
Alveo je harmonizační bylinné tonikum. Jedná se o směs 26 extraktů z rostlin pocházejících z různých částí naší planety a všeobecně známých svými blahodárnými účinky na lidský organismus. Každá složka Alvea byla pečlivě vybrána, aby sehrála určitou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Akuna Alveo 950 ml

899 Kč
  • Popis zboží
Alveo je harmonizační bylinné tonikum. Jedná se o směs 26 extraktů z rostlin pocházejících z různých částí naší planety a všeobecně známých svými blahodárnými účinky na lidský organismus.

Každá složka Alvea byla pečlivě vybrána, aby sehrála určitou roli, avšak teprve celý tým skvěle sehraných „herců“ znásobuje výsledný kladný efekt pro organismus. Síla účinku Alvea spočívá ve správném výběru a poměru jednotlivých ingrediencí exkluzivní kvality, čistoty a potence.

Pro výrobu produktu Alveo jsou používány pouze rostliny pěstované tradičními metodami bez použití chemikálií. Kvalita a čistota je navíc neustále kontrolována odbornou laboratoří. Proces extrakce probíhá bez použití alkoholu a rozpouštědel. Alveo neobsahuje žádné cizorodé látky. Celý proces je standardizován tak, aby bylo zaručeno identické složení každého výrobku.

Pravidelným užíváním přípravku Alveo získává organismus přirozenou rovnováhu. Harmonizace a tonizace imunitního systému je garantem pevného zdraví. Celoroční konzumací tohoto přípravku jednoduše a efektivně doplňujeme tělu vzácné fytochemikálie, které společně s dalšími čistě přírodními složkami rostlinného původu působí na naše buňkové struktury.

Přídatné látky:
voda, hroznová šťáva, jablečná šťáva, kanadský javorový sirup, med, sorban draselný, kyselina citrónová

Dávkování:
Užívejte 1–2 odměrky (28–56 ml) denně před jídlem. Před použitím dobře protřepejte. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2–3 měsíců.

Balení:
950 ml - dávka na 17–34 dní

Upozornění:
Doplněk stravy. Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy. V první fázi může dojít k adaptační reakci, v tom případě snížíme dávku na polovinu a p
  • 31. 10. 2018, 11:51

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie