Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Jo Beverley Tajemství dámy

Administrace

Jo Beverley Tajemství dámy

135 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
-super stav Francie a Anglie 1764. Nestává se často, aby člověk potkal v malém francouzském hostinci jeptišku, která vztekle kleje. Když však tento zřídkavý úkaz spatřil hrabě Robin Fitzvitry, nepohoršil se, ba právě naopak: rozhodl se přijít záhadě na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jo Beverley Tajemství dámy

135 Kč
  • Popis zboží
-super stav
Francie a Anglie 1764.
Nestává se často, aby člověk potkal v malém francouzském hostinci jeptišku, která vztekle kleje. Když však tento zřídkavý úkaz spatřil hrabě Robin Fitzvitry, nepohoršil se, ba právě naopak: rozhodl se přijít záhadě na kloub. A protože trocha rozptýlení přijde vždy vhod, Robin nabídne sestře Immaculatě doprovod během cesty do Anglie.
Petra d´Averilo sice strávila spoustu let v italském klášteře, ale do jeptišky má věru daleko. Jen zvolila tento převlek, aby ukryla svou totožnost a mohla se skrývat před svými pronásledovateli. Po matčině smrti čelí neustálému nebezpečí, a tak se vypravila za svým otcem, anglickým lordem, který však nemá o její existenci nejmenší tušení.
Když ji osud svede dohromady s mladým šlechticem, vidí v něm šanci, jak přestát nebezpečnou cestu. Zprvu je pevně odhodlána využít pouze nabízené pomoci a odolat Robinovým svodům. Nebude však putování příliš dlouhé a nástrahy příliš nebezpečné, aby Petra dokázala uchránit svou čest, city i bedlivě střežené tajemství?
  • 21. 9. 2022, 20:18

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie