Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MÝDLA SE SENZOREM @@@

Administrace

@@@ AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MÝDLA SE SENZOREM @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 70 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Hygiena na prvním místě. Dávkovač se aktivuje pouhým pohybem. Bezdotykový dávkovač mýdla je skvělá pomůcka do každé domácnosti, ale nejen tam, lze využít i na pracovišti. Nemá žádné páčky nebo tlačítka, díky tomu je hygiena…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ AUTOMATICKÝ DÁVKOVAČ MÝDLA SE SENZOREM @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Hygiena na prvním místě. Dávkovač se aktivuje pouhým pohybem. Bezdotykový dávkovač mýdla je skvělá pomůcka do každé domácnosti, ale nejen tam, lze využít i na pracovišti. Nemá žádné páčky nebo tlačítka, díky tomu je hygiena zaručena. Další jeho výhodou je jednoduchá obsluha. Odejměte víko, nalijte mýdlo do průhledné nádržky, a pak už jen dejte ruce pod dávkovač. Ten má v sobě sensory, které se aktivují pohybem rukou.

Doporučená náplň : Tekuté krémy. Tekuté mýdlo. Saponát. Nepoužívejte pěnová mýdla, tuhá mýdla nebo krémy, které obsahují zrnka.

Barva dávkovače : v kombinaci modré, bílé a šedivé. Rozměr : výška dávkovače 19 cm, šířka dávkovače 6 cm. Obsah nádržky na mýdlo je cca 300ml. Materiál : plast. Napájení : 4x 1,5 AAA baterie (nejsou součástí balení). Omývejte pouze hadříkem, neponořujte do vody. Baleno v krabici.
  • 6. 3. 2020, 23:45

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie