Zobrazit přihlášovací formulář

Méďa, včely a med - hra na počítání děti 4-7 let

Administrace

Méďa, včely a med - hra na počítání děti 4-7 let

170 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 74 Kč
Krásná hra po děti, která je nenásilnou formou naučí základní sčítání a odčítání do deseti. Syn ráda počítal, hra ho velmi bavila. Je to krásnou zábavnou formou. Stav viz foto. Má trošku odřené rohy ze šuplíku, kde máme hry a pomačkaný návod. A krabička…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Méďa, včely a med - hra na počítání děti 4-7 let

170 Kč
  • Popis zboží
Krásná hra po děti, která je nenásilnou formou naučí základní sčítání a odčítání do deseti. Syn ráda počítal, hra ho velmi bavila. Je to krásnou zábavnou formou. Stav viz foto. Má trošku odřené rohy ze šuplíku, kde máme hry a pomačkaný návod. A krabička na med je také trochu pomačkaná. Ale jinak nic by nemělo chybět. Dnes jsme ji ještě s dětmi hrály, ale už jsou na to veliké:)

Popis výrobce:
Méďa, včely a med je dětská hra, která zábavnou formou učí děti matematickým operacím sčítání a odčítání.

Méďové mají nesmírně rádi med, proto se snaží shromáždit co nejvíce soudků s touto slaďoučkou pochoutkou. Včely se však svého medu nerady vzdávají.

Tato dětská hra má jednoduchá pravidla, avšak spoustu atraktivního herního materiálu. Každý z hráčů obdrží kartu s medvědím domkem, do jehož spíže se vejde deset soudků medu. Dále pak postavičku medvěda, kterou umístí někam na hrací plán. Hrací plán má jen několik políček - některá představují kameny, jiná medové plástve. Ná plánu jsou rovněž dvě kolečka s točivou šipkou.

Hra probíhá pomocí hodu kostkou. Hráči postupují o příslušný počet políček. V případě, že stoupnou na pole s medovou pláství, mají právo zatočit šipkou. A to nejprve na prvním kolečku, které určuje počet soudků (1-3), po té na druhém. Druhé kolečko je složeno z medvídků a včel. Zastaví-li se šipka na medvídkovi, hráč si bere příslušný počet soudků, který vytočil na prvním kolečku, a uloží ho do spíže. Pokud se šipka zastaví na včelce, musí tento počet odevzdat zpět. Hra končí, jakmile první hráč nasbírá desest sudků.

Ve spíži jsou místa pro soudky očíslována. Hráči tak přirozenou a hravou formou trénují sčítání a odčítání do deseti.

PC: 350 Kč
  • 11. 11. 2018, 8:14

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie