Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovka

Administrace

Školní aktovka

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Aktovka je nošená, ale ještě pěkná. Opotřebení je znát hlavně na vnějších kapsách - dole jsou odřené, ale ne skrz, u dvou je jiné poutko, je to zohledněno v ceně, původní cena byla hodně vysoká. Anatomic Air System - ergonomicky tvarovaná záda,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovka

600 Kč
  • Popis zboží
Aktovka je nošená, ale ještě pěkná. Opotřebení je znát hlavně na vnějších kapsách - dole jsou odřené, ale ne skrz, u dvou je jiné poutko, je to zohledněno v ceně, původní cena byla hodně vysoká.

Anatomic Air System - ergonomicky tvarovaná záda, polstrování z příjemného prodyšného materiálu s ventilačními drážkami pro optimální cirkulaci vzduchu. Lehká konstrukce drží stabilní tvar aktovky. Polstrované, nastavitelné popruhy na ramena. Kovové zapínání s odrazkou, reflexní prvky pro větší bezpečnost. Izolovaná přední kapsa (pro studené nebo teplé jídlo a nápoje), 2 rozšířitelné boční kapsy na láhev s pitím nebo na drobnosti, uzavření na zip.
Uvnitř aktovky velký prostor, menší oddělená kapsa, kapsička na zip, karabina na klíče, zadní přihrádka uvnitř aktovky pro těžší předměty.
Objem: 20 l, hmotnost: 1,2 kg, nosnost: 10 kg, vnější rozměr: h.23,5 x š.33 x v.38,5 cm, vnitřní rozměr: h.17 x š.27 v.30 cm
  • 11. 9. 2018, 21:51

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie