Zobrazit přihlášovací formulář

Goji -kustovnice čínská 250g

Administrace

Goji -kustovnice čínská 250g

120 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Kvalitní goji má být velmi suchá. Suché pevné plody jsou známky čerstvosti. Kustovnice je velmi hydrofilní (na vzduchu nasává vlhkost), tím pádem starší nebo nesprávně skladované plody jsou měkké a vláčné. Pokud vám měkká kustovnice více chutná, je vhodné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Goji -kustovnice čínská 250g

120 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní goji má být velmi suchá. Suché pevné plody jsou známky čerstvosti. Kustovnice je velmi hydrofilní (na vzduchu nasává vlhkost), tím pádem starší nebo nesprávně skladované plody jsou měkké a vláčné. Pokud vám měkká kustovnice více chutná, je vhodné nechat omezené množství jeden den v misce na stole – kustovnice natáhne vlhkost sama. Nekupujte měkké kustovnice, platíte za vodu v nich, nikoliv za plody.

Tradiční užití: Jednu plnou hrst rozdělíme do tří dávek, které užíváme během dne. Hrst je univerzální dávka pro všechny členy rodinyGoji jsou vyjímečné svým obsahem antoxidačních složek (přesněji lycium-polysacharidy), dále pak vitamíny C, E a vitamíny řady B. Z minerálů je to pak zinek, železo, vápník, měď, fosfor ale také germáníum a selen. Víte, že Goji také obsahuje více beta karotenu než mrkev?
  • 12. 9. 2018, 19:19

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie