Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA STAR WARS S AKTOVKOU 8 KS

Administrace

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA STAR WARS S AKTOVKOU 8 KS

1 829 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Zvýhodněná školní sada s motivem Star Wars obsahuje 8 kusů - školní aktovku, školní 2-patrový penál, láhev na pití, box na svačinu, spisovou složku - psaníčko A4, sáček na přezůvky, kufřík A4 a spisovou složku A4. ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA STAR…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA STAR WARS S AKTOVKOU 8 KS

1 829 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem Star Wars obsahuje 8 kusů - školní aktovku, školní 2-patrový penál, láhev na pití, box na svačinu, spisovou složku - psaníčko A4, sáček na přezůvky, kufřík A4 a spisovou složku A4.
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA STAR WARS 21910
- školní aktovka Star Wars Epizoda VII, aktovka se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru, dvě prostorné boční kapsy - jedna na zip a jedna se síťkou na láhev s pitím, velká přední kapsa na zip, zesílené, nepromokavé dno, ergonomický, polstrovaný prodyšným materiálem, nastavitelné ramenní popruhy, hmotnost učebnic a sešitů rozložena rovnoměrně, pogumované držadlo, voděodolný, extrémně odolný materiál. Pod klopou je nísto pro rozvrh hodin nebo osobní údaje majitele. Snadná údržba. Aktovka je vybavena systémem Venti Stream, je vodotěsná. Bezpečnost v silničním provozu - aktovka má řadu reflexních prvků, které jsou také dekorace batohu. Aktovka je ergonomická, má anatomické tvarování, celkovou tuhost a odolnost. Rozměry: 35,5 x 27,5 x 16 cm Hmotnost: 1010 g Počet hlavních kapes - 1
Počet doplňkových kapes - 3 + 2 vnitřní příčky Licence Star Wars, Epizoda VII . Vhodná pro I.stupeň ZŠ
ŠKOLNÍ 2-PATROVÝ PENÁL S VÝBAVOU STAR WARS 46618
- školní dvoupatrové pouzdro s motivem Star Wars obsahuje kompletní vybavení. Rozměry: cca 13 x 20 x 4 cm. Oboustranný potisk, materiál: 100% polyester, pevná látka. Originální produkt, licencovaný.
ERGONOMICKÁ LÁHEV NA PITÍ STAR WARS 400 ml 67287
- ergonomická láhev na pití s pítkem v designu Star Wars, materiál: pevný plast, objem 400 ml, rozměry: výška cca 19cm, průměr láhve 6,5 cm, šroubovací uzávěr. Barva červená s barevným potiskem. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí.
BOX NA SVAČINU STAR WARS 25
  • Rozměry

    Barva: zvýhodněný set

  • 10. 12. 2018, 22:42

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie