Zobrazit přihlášovací formulář

Těhotenské kalhoty Jožánek / Denisa černé

Administrace

Těhotenské kalhoty Jožánek / Denisa černé

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Univerzální kalhoty DENISA jsou ušité z bavlněného denimu s 2% příměsí lycry. Látka je na omak příjemná, velmi měkká, poddajná, svou silou vhodná k nošení po celý rok. Kalhoty je možné kombinovat s různými outfity pro volný čas i do práce. Užší nohavice…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Těhotenské kalhoty Jožánek / Denisa černé

699 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Univerzální kalhoty DENISA jsou ušité z bavlněného denimu s 2% příměsí lycry. Látka je na omak příjemná, velmi měkká, poddajná, svou silou vhodná k nošení po celý rok. Kalhoty je možné kombinovat s různými outfity pro volný čas i do práce. Užší nohavice skvěle sedí i v kozačkách nebo kotníkových botách.
Kalhoty mají střih "pod bříško", lze je tedy nosit po celou dobu těhotenství od úplného začátku a unosíte je i porodu, aniž by někdo poznal, že máte "těhotenské" džíny. Na jejich pohodlí si možná tak zvyknete, že je pak nebudete chtít vyměnit za svoje staré kalhoty. :-)
Kalhoty mají tvarovaný "pásek" vhodný pro rostoucí bříško. Vzadu je v něm všitá ještě cca 15cm dlouhá guma, díky které se kalhoty natáhnou ještě o dalších cca 6cm, což přispívá k většímu pohodlí i pro velké bříško při pohybu nebo naopak dlouhém sezení. Díky této vychytávce kalhoty využijete úplně po celou dobu těhotenství, stejně jako po porodu. Pod tímto páskem je našitý ještě bavlněný úpletový pás s všitou měkkou 5cm gumou, která má velkou roztažnost a udržuje kalhoty na správném místě, bez ohledu na velikost bříška.
K zaslání 1x vel. 40 ( do 102cm přes boky), vnitřní délka nohavice 82 cm.
  • 21. 11. 2020, 12:40

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné černé těhotenské plavky NEXT
!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Těhotenské kalhoty / džíny/ rifle Skinny Maternity
Těhotenská / kojící podprsenka Intime Lingerie 36C

Kategorie