Zobrazit přihlášovací formulář

Přenosné ohniště kulaté 80-85 cm s úchyty

Administrace

Přenosné ohniště kulaté 80-85 cm s úchyty

2 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Obj. kód (katalogové číslo): 0584-4101 Přenosné kulaté ohniště s rukojetí. V případě potřeby snadno přenesete, a po ohýnku není třeba řešit vypálenou část travního porostu, jako je tomu u přírodního ohně. Pomocí přenosného ocelového ohniště můžete bez…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přenosné ohniště kulaté 80-85 cm s úchyty

2 399 Kč
  • Popis zboží
Obj. kód (katalogové číslo): 0584-4101

Přenosné kulaté ohniště s rukojetí. V případě potřeby snadno přenesete, a po ohýnku není třeba řešit vypálenou část travního porostu, jako je tomu u přírodního ohně. Pomocí přenosného ocelového ohniště můžete bez problému grilovat na terase nebo zahradě a vytvořit si tak romantickou atmosféru, která je navíc bezpečná.
Parametry: průměr včetně úchytů 92 cm, průměr ohniště 80-85 cm, celková výška 33 cm, hloubka mísy 21 cm, vzdálen ost od země 11 cm.

Materiál: oceli(tl. 3mm), stabilní nohy z oceli (tl 5 mm), bez povrchové úpravy - po čase změní barvu (patina rez). Uprostřed otvory (O) cca 11 mm pro odtok dešťové vody a podporu hoření.
Doporučujeme zakoupit společně s roštem 60 cm.

Prosíme, zvolte si přepravu prostřednictvím ČP- nadrozměrný balík!!! Děkujeme!

Nejrychlejší objednání je přímá objednávka přes náš eshop e-babyland, kde můžete zvolit způsob objednání na dobírku, nebo převodem a vybrat si přepravce. Ceny jsou stejné! Zboží rychle vyhledáte podle kódu.
Objednávky došlé do eshopu vyřizujeme automaticky co nejrychleji. Objednáním přes MMB může nastat prodlení, kdy nám chodí velké množství emailů, zejména před Vánoci někdy nestíháme obratem vyřizovat. Děkujeme za pochopení!
  • 20. 11. 2019, 13:21

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Kategorie