Zobrazit přihlášovací formulář

Prenatální systém BabyPlus

Administrace

Prenatální systém BabyPlus

1 000 Kč 4 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prenanatální systém babyplus - používaný při 2 těhotenstvích, babyplus je naprosto v pořádku, síťka se začíná malinko párat - viz fotky opravu nechám na budoucí majitelce, nejsem zdatná šička a nemuselo by to dobře dopadnout. Babyplus prodávám bez baterií…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prenatální systém BabyPlus

1 000 Kč
  • Popis zboží
Prenanatální systém babyplus - používaný při 2 těhotenstvích, babyplus je naprosto v pořádku, síťka se začíná malinko párat - viz fotky opravu nechám na budoucí majitelce, nejsem zdatná šička a nemuselo by to dobře dopadnout. Babyplus prodávám bez baterií - přijdou tam 4 tužkové baterie AA - doporučuji používat nabíjecí baterie .

Cena 1000,- + pošta (křehký balík do ruky - cca 180,- )

Babyplus už není v záruce, ale pořizovací cena byla kolem 4000,-

nebo možný osobní odběr Cheb, Mariánské Lázně a po dohodě i Plzeň

BabyPlus je velmi cenná učební pomůcka, která zvukově obohacuje prostředí dosud nenarozeného dítěte, podobně jako vitamíny obohacují prostředí plodu z hlediska výživy. Dítě se pomocí BabyPlus učí rozlišovat různé zvuky, konkrétně "řeč" matčina srdce od podobného, nikoli však stejného zvukového vzorce systému BabyPlus.

BabyPlus je program obsahující šestnáct zvukových vzorců, vyvinutých na vědeckém základě, které připomínají tlukot matčina srdce. Jejich rytmus se v souladu s postupujícím těhotenstvím zrychluje. Tak se dítě postupně zapojí do učebního procesu, založeného na rytmech, které se přirozeně vyskytují v jeho prostředí.

Toto "zvukové cvičení" upevňuje mozkové spoje právě v té vývojové fázi, jejíž průběh a výsledky jsou pro další život dítěte takřka klíčové. BabyPlus je v tomto směru první výukový program určený pro prenatální vývoj (tj. před narozením), jehož účinnost a efektivita byly vědecky dokázány. Děti před porodem stimulované tímto programem do života vstupují s výhodami v mnoha oblastech: od rozumové a vývojové až po emoční. BabyPlus pokládá i pevné základy tvořivosti.

Dítě vnímá produkované zvuky velmi přesně. Učí se rozlišovat zvuky vycházející z matčina těla od zvuků vysílaných
  • 3. 8. 2019, 15:43

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie