Zobrazit přihlášovací formulář

Jako N.O.V.É.outdoorové boty Adidas AX2 vel.48*

Administrace

Jako N.O.V.É.outdoorové boty Adidas AX2 vel.48*

1 415 Kč 1 715 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Pánská treková obuv adidas AX2 MID GTX v kotníkovém provedení, která se vyznačuje vysokou prodyšností. Dále nabízí dobrou stabilitu v terénu i odolnost proti rozmarům počasí. GORE-TEX® membrána poskytuje dokonalou ochranu proti nepříznivým klimatickým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jako N.O.V.É.outdoorové boty Adidas AX2 vel.48*

1 415 Kč
  • Popis zboží
Pánská treková obuv adidas AX2 MID GTX v kotníkovém provedení, která se vyznačuje vysokou prodyšností. Dále nabízí dobrou stabilitu v terénu i odolnost proti rozmarům počasí. GORE-TEX® membrána poskytuje dokonalou ochranu proti nepříznivým klimatickým podmínkám jako je vítr, sníh a déšť.
GORE-TEX® membrána, která nabízí dokonalou ochranu proti nepříznivým klimatickým podmínkám jako je vítr, sníh a déšť. GORE-TEX® Extended Comfort je ideální volbou pro mírné a teplejší podmínky.
TRAXION® nabízí optimální rozložení a na podrážce pro maximální záběr


Boty jsou asi 14 dní nošené, absolutně bez vad a okopání, neprané. Stélky vydrbané kartáčkem a mýdlem, vyteplené. Délka vnitřního prostoru minimálně 31cm. PC 3500Kč. Poštovné 85Kč je za doporučený balíček s pojištěním zhruba na 600Kč, podle mého dostačující, ale mohu poslat i jako balík do ruky s plným pojištěním, za 120Kč.
  • 7. 6. 2019, 16:28

  • Zobrazení

    129

  • Oblíbené

    0

Kategorie