Zobrazit přihlášovací formulář

KONVERTOR - n.o.v.ý.....špatně jsme zvolili

Administrace

KONVERTOR - n.o.v.ý.....špatně jsme zvolili

1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Cronus Max v nové verzi "PLUS" model 2016 - nejlepší konvertor na světě umožňující použít jakýkoliv ovladač na jakékoliv konzoli! A to včetně volantů! Připojte svůj starý ovladač nebo i volant na svou novou konzoli! Logitech, Thrustmaster i Fanatec -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KONVERTOR - n.o.v.ý.....špatně jsme zvolili

1 000 Kč
  • Popis zboží
Cronus Max v nové verzi "PLUS" model 2016 - nejlepší konvertor na světě umožňující použít jakýkoliv ovladač na jakékoliv konzoli! A to včetně volantů!

Připojte svůj starý ovladač nebo i volant na svou novou konzoli! Logitech, Thrustmaster i Fanatec - všechny staré volanty díky CronusMax půjdou i na PS4 a Xbox One.

Funguje na PC, Android, Playstation TV, PS3, PS4 (i PRO), X360, XONE (i S).

Další funkcí je možnost spojení konzole s myší a klávesnicí z PC, případně různé vychytávky díky Gamepackům - scripty které vám získají výhodu nad nepřáteli v online hrách typu Battlefield nebo Call of Duty. Možnost nastavení rapid fire, burst fire, lepší míření a jiné funkce. Toto pokročilé nastavení vyžaduje napojení CronusMax na PC a stažení daného Gamepack scriptu.

Vyhovuje vám ovladač pro Xbox 360, ale kamarád od vedle má PlayStation 3/4? Nebo byste si rádi zahráli se svým SIXAXIS ovladačem na PC? Bez problému! Jednoduše zapojíte CronusMax, synchronizujete s ovladačem a jste připraveni ke hře. Žádné složité nastavování. Žádné potíže. Připojit a hrát! Možnost přenastavení jednotlivých tlačítek ovladače.

DUAL SHOCK 4 ovladač tak bude fungovat na Xbox One, PS3, PS4, XBOX 360, Windows
Xbox One ovladač půjde na Xbox 360, PS3, PS4 a Windows.
Xbox 360 ovladač půjde na Xbox One, PS3, PS4 a Windows.
Wii Remote ovladač na Xbox One, Xbox 360, PS3 nebo Windows.

Verze PLUS disponuje novými vlastnostmi a vylepšeními - přednastavený firmware CronusMAX PLUS, zesílené PCB, vylepšený čipset pro XIM a ovladače dalších výrobců, nové LED podsvícení, nové balení!

CronusMax odemyká skutečné vlastnosti vašeho herního ovladače! S pomocí CronusMax konvertoru můžete používat jakýkoliv váš oblíbený ovladač na jakékoliv konzoli nebo PC. Konvertor zároveň disponuje funkcí moddingu ovladače be
  • 5. 2. 2019, 20:05

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie