Zobrazit přihlášovací formulář

Keramický zvlhčovač vzduchu Tři srdce

Administrace

Keramický zvlhčovač vzduchu Tři srdce

59 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Stylový dekorační keramický zvlhčovač vzduchu SRDCE je praktický pomocník do každé domácnosti kde se svádí boj se suchým vzduchem. Suchý vzduch trápí nejen astmatiky a chřipkou nemocné lidi, ale dokáže potrápit i zdravého člověka a to obzvláště v zimním…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Keramický zvlhčovač vzduchu Tři srdce

59 Kč
  • Popis zboží
Stylový dekorační keramický zvlhčovač vzduchu SRDCE je praktický pomocník do každé domácnosti kde se svádí boj se suchým vzduchem.
Suchý vzduch trápí nejen astmatiky a chřipkou nemocné lidi, ale dokáže potrápit i zdravého člověka a to obzvláště v zimním období kdy se začínají rozehřívat topné desky a radiátory a tím dochází ke snížení přirozené vhkosti vzduchu v uzavřených prostorách.
Jednoduchým řešením je tak umístění zvlhčovače ( odpařovače vody ) na topné desky, ústřední topení, radiátor či pec. Do nádobky nalejte vodu a vyčkejte až se voda pomocí uvolněného tepla z topení začne zahřívat a odpařovat. Lze místo vody použít i minerální vodu určenou k inhalacím ( např. Vincentku a pod. ) nebo do odpařovače přidat pár kapek přírodního vonného oleje, který spolu s odpařující se vodou vzejde do vzduchu a provoní domov obdobně jako aromalampa na vonné oleje.
Způsobů využití je opravdu mnoho.


17 x 6,9 cm
  • Rozměry

    Barva: šedá

  • 21. 2. 2019, 18:20

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie