Zobrazit přihlášovací formulář

Tenisová raketa BABOLAT PURE AERO LITE 270g/grip 2

Administrace

Tenisová raketa BABOLAT PURE AERO LITE 270g/grip 2

2 600 Kč 3 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Tenisová raketa BABOLAT PURE AERO LITE 270 g/grip 2, vhodná pro závodní hráče, určená váhově i velikostí gripu pro chlapce nebo ženy. Raketa je nová, nepoužitá, v záruce, nově vypletená. Původní cena 3.550,- Kč. Raketa Pure Aero Lite je ideální pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tenisová raketa BABOLAT PURE AERO LITE 270g/grip 2

2 600 Kč
  • Popis zboží
Tenisová raketa BABOLAT PURE AERO LITE 270 g/grip 2, vhodná pro závodní hráče, určená váhově i velikostí gripu pro chlapce nebo ženy.
Raketa je nová, nepoužitá, v záruce, nově vypletená. Původní cena 3.550,- Kč.
Raketa Pure Aero Lite je ideální pro juniorské hráče a středně pokročilé hráče, kteří hledají lehčí a snadno ovladatelnou raketu s velkou sílou a spinem v úderech.
Nejlehčí raketa (270 g) z řady Pure Aero je perfektní volbou pro juniorské hráče, kteří přecházejí na dospělou raketu nebo pro středně pokročilé hráče, kteří hledají lehkost, ovladatelnost a spin. Nový aerodynamický rám s technologií AeroModular2 zrychluje pohyb hlavy rakety, a tím i rychlost míče. Za pomoci nového rámu, integrování systému Woofer a tlumícího prvku Cortex dovnitř rámu rakety má Pure Aero o 11% lepší aerodynamiku a o 11% větší rychlost míče (při servisu). Díky novému rámu je snadnější zahrát údery se spinem, aniž by hráč přicházel o sílu v úderu. Vylepšená je výrazně také ovladatelnost rakety. Použití hybridního materiálu skládajícího se z Grafitu a Tungstenu znamená zvýšenou kontrolu a více pevného pocitu. Excelentní spin pak poskytuje technologie FSI Spin umožňují lepší pohyb strun a tím pádem generují maximální spin. Zároveň technologie FSI v kombinaci s nejefektivnějším systémem na spojování rámů a strun Woofer, který je umístěn uvnitř rámu v prostřední části, prodlužuje kontakt míče s výpletem a hráč má větší kontrolu úderu.

Velikost hlavy: 645 cm2 Materiál: High Modulus Graphite / Tungsten
Délka: 685 mm (27in) Hmotnost: 270 g
Tvrdost (RA test): 72 ra Vyvážení: 330 mm
Materiál: High Modulus Graphite / Tungsten
  • 7. 5. 2019, 20:24

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie