Zobrazit přihlášovací formulář

Bunchems kreativní mega balení stavebnice bodláky

Administrace

Bunchems kreativní mega balení stavebnice bodláky

899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
SPIN MASTER Bunchems kreativní mega balení stavebnice bodláky "Bodláková" stavebnice BUNCHEMS od Spin Master - Novinka mezi stavebnicemi! Mega balení obsahující více než 400ks dílků, ze kterých můžete tvořit cokoliv Vás napadne. Baleno v krabici. S…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bunchems kreativní mega balení stavebnice bodláky

899 Kč
  • Popis zboží
SPIN MASTER Bunchems kreativní mega balení stavebnice bodláky
"Bodláková" stavebnice BUNCHEMS od Spin Master - Novinka mezi stavebnicemi! Mega balení obsahující více než 400ks dílků, ze kterých můžete tvořit cokoliv Vás napadne. Baleno v krabici.

S revoluční stavebnicí Bunchems si užijete vždy spoustu zábavy. Bunchems kreativní sady přinášeji nový neuvěřitelně vzrušující zážitek z hraní! Díky barevným kuličkám, které jsou podobné bodláčkům, budou moci vaše děti vytvářet různé výtvory dle vlastní fantazie. Bodláčky k sobě snadno přilnou, díky speciální povrchové úpravě kuliček, které tak drží tvar vašich výtvorů pevně pohromadě. Můžete je tak snadno rozebrat a sestavit nové objekty - fantazii se meze nekladou. Stavění z kuliček, připomínajících bodláky, bude vaše ratolesti bavit.

Stavebnice je ideální hračkou, která rozvíjí tvořivé a kombinační schopnosti dítěte. Stavebnice rozvíjí logické myšlení, učí děti trpělivosti a vytrvalosti. Dopřejte jim ten pocit, že něco dokážou!

Rozměry balení (š v h): 29 x 28 x 6,5cm
Materiál: plast
Balení obsahuje: cca 370ks bodláků s dopplňky

Cena je uvedena za 1 balení - sadu hračky
Hračka je vhodná pro děti od 4 let
  • 19. 11. 2019, 14:09

  • Zobrazení

    32

  • Oblíbené

    0

Kategorie