Zobrazit přihlášovací formulář

Žehlička na vlasy ETA Liliana

Administrace

Žehlička na vlasy ETA Liliana

360 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 80 Kč
Nevhodný dárek, nové, včetně zarucniho listu do 05/2020. udělat si nádherný účes již nepřichází ruku v ruce se zničenými vlasy. Chraňte své kadeře a dodejte jim hydrataci a lesk se žehličkou od společnosti ETA. Iontová technologie vysílá během působení…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 4. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Žehlička na vlasy ETA Liliana

360 Kč
  • Popis zboží
Nevhodný dárek, nové, včetně zarucniho listu do 05/2020.

udělat si nádherný účes již nepřichází ruku v ruce se zničenými vlasy. Chraňte své kadeře a dodejte jim hydrataci a lesk se žehličkou od společnosti ETA. Iontová technologie vysílá během působení horkého vzduchu neustále záporné ionty, které zajistí nádherné rovné pramínky bez krepatění a elektrizace.

Velké desky s šířkou 98 mm jsou tvořeny keramicko-turmalínovým povrchem. Rovnání vlasů je proto snadnou a rychlou záležitostí, jelikož destičky po pramíncích hladce kloužou a teplo je rozváděno rovnoměrně po celé ploše, takže zvládnete narovnat více vlasů na jeden tah.

Použití bez čekání

Po zapojení do elektřiny se přístroj zahřeje během několika málo vteřin, nemusíte se proto zdržovat zbytečným čekáním. Využijte teplotu až 210 °C a vytvořte si nádherný lesklý rovný účes, za něhož by se nemusely stydět ani modelky na předváděcím mole.

Rovné vlasy však nejsou jediným stylingem, který pomocí žehličky vytvoříte. Zaoblené hrany vám umožní vytvářet také nádherné vlny, s nimiž budete hvězdou každého večírku.
  • 14. 3. 2020, 21:49

  • Zobrazení

    28

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda
Vesta Béžová Regular Fit Save the duck
Prošívaná přechová bunda

Kategorie