Zobrazit přihlášovací formulář

++ITALSKÁ KVALITNÍ OBUV PRO DĚTI PRIMIGI++

Administrace

++ITALSKÁ KVALITNÍ OBUV PRO DĚTI PRIMIGI++

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 45 Kč
Milé maminky, nyní i u nás můžete zakoupit kvalitní italské boty od značky Primigi. Přinášíme zajímavé informace pro vaše pohodlné nakupování. Nyní za akční ceny od 599kč!! Značka PRIMIGI se zrodila v roce 1976 a dostala se na trh obuvi s botičkami…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

++ITALSKÁ KVALITNÍ OBUV PRO DĚTI PRIMIGI++

599 Kč
  • Popis zboží
Milé maminky, nyní i u nás můžete zakoupit kvalitní italské boty od značky Primigi.
Přinášíme zajímavé informace pro vaše pohodlné nakupování. Nyní za akční ceny od 599kč!!

Značka PRIMIGI se zrodila v roce 1976 a dostala se na trh obuvi s botičkami pro „první krůčky“. Hned od začátku se PRIMIGI stalo synonymem pro technologické know-how, pečlivě vybrané materiály a italský styl. Úspěch byl okamžitý, obuv PRIMIGI byla ceněna díky kvalitě materiálů, pokročilé technologii i pečlivě vybraným a vyváženým tvarům. Nožky malých dětí tak mohly zdravě růst podle kritérií, která byla v tomto odvětví naprosto inovativní.
Během několika následujících let se stala značka absolutním leaderem na italském trhu a tuto pozici si udržela a posílila až do dnešních dnů, díky mnohým oceněním kvality a spolehlivosti výrobků. Současně začalo rozšiřování značky i na zahraniční trhy.
Maminky i děti dobře vědí, že my v Primigi jsme odborníci na jejich potřeby. Primigi dobře zná specifické nároky dětí každého věku a poskytuje jim pečlivě zpracované produkty pro jejich zdravý vývoj. Veškeré zboží bylo vyvinuto s důrazem na detaily, například pohodlnost, lehkost, vzdušnost a odolnost.
TECHNOLOGIE GORE-TEX®
Nezáleží na tom, jaké je počasí. Obuv Gore-Tex vždy udrží nohy vašeho dítěte v suchu a pohodlí, a zároveň poskytuje optimální klimatický komfort. Všechny produkty Gore-Tex v sobě spojují trvanlivou nepromokavost s optimalizovanou prodyšností a jsou dodávány se zárukou nepromokavosti („Guaranteed to keep you dry“).
  • 8. 9. 2019, 7:53

  • Zobrazení

    65

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

 + + + JAK ZVOLIT SPRÁVNOU VELIKOST PLAVEK VS?????? + + +
 + + VYSVĚTLIVKY KE SLOŽENÍ MATERIÁLU + +
GU55 + + LUXUSNÍ + TRIČKO + GUESS + VEL.L + +
 + + DÁMSKÉ TRIČKO GUESS + + KAMÍNKY + + M + +

Kategorie