Zobrazit přihlášovací formulář

►►3v1 SOUPRAVA KOMPLET◄◄ zimní lyžařská 122/128

Administrace

►►3v1 SOUPRAVA KOMPLET◄◄ zimní lyžařská 122/128

480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 80 Kč
+++ BUNDA + OTEPLOVÁKY + ČEPICE ZDARMA (viz hlavní foto). BUNDA, délka 51cm, rukáv od krku 52cm, teploučká zimní, vyteplená plus zevnitř flís, teplou kapucu lze oddělat pomocí zipu a stáhnout pomocí olivek, rukávy do manžety (kombinace guma a suchý zip),…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

►►3v1 SOUPRAVA KOMPLET◄◄ zimní lyžařská 122/128

480 Kč
  • Popis zboží
+++ BUNDA + OTEPLOVÁKY + ČEPICE ZDARMA (viz hlavní foto).
BUNDA, délka 51cm, rukáv od krku 52cm, teploučká zimní, vyteplená plus zevnitř flís, teplou kapucu lze oddělat pomocí zipu a stáhnout pomocí olivek, rukávy do manžety (kombinace guma a suchý zip), kapsy zavírání na zip a jedna na suchý zip.
OTEPLOVÁKY One by One Snow, vel. 128. Délka od pasu 78cm, vnitřní nohavice od rozkroku 54cm. nohavice dole na zipy - možno dobře přetáhnout a zavřít přes přeskáče nebo sněhule, 4velké kapsy na zipy a suché zipy. Oteplovačky lze nosit po odepnutí laclu, jednoduché odepnutí pomocí zipu, jako oteplováky do pasu nebo nechat s laclem. Lehce opravitelná vadička: na oteplovákách chybí půlka jedné spony - lze dokoupit či pomocí zipu lze z oteplováků oddělat kšanty a vzniknou oteplovací kalhoty do pasu (viz detail foto). V pěkném stavu.
DOPORUČUJI! P.S.: Mrkněte i do našich dalších velikostně a tématicky rozdělených albíček. UŠETŘETE! Vše v jedné zásilce = vše za jedno sloučené poštovné.
  • 7. 10. 2018, 13:28

  • Zobrazení

    0

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

►►NHL PITTSBURGH PENGUINS◄◄ hokej láhevnapití Jágr
►►MULESKY/NAZOUVÁKY◄◄ FRAJER PANTOFLE
►►MULESKY/NAZOUVÁKY◄◄ KOŽENÉ FRAJER

Kategorie