Zobrazit přihlášovací formulář

Saloos Klementinka 10 ml

Administrace

Saloos Klementinka 10 ml

79 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
Saloos Klementinka je éterický olej s velice populární svěží a jemně sladkou vůní, která nádherně provoní váš domov a dodá mu příjemnou atmosféru. Aroma klementinek je oblíbené i u dětí a má harmonizační efekt na tělo i mysl. Neutralizuje nepříjemné pachy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Saloos Klementinka 10 ml

79 Kč
  • Popis zboží
Saloos Klementinka je éterický olej s velice populární svěží a jemně sladkou vůní, která nádherně provoní váš domov a dodá mu příjemnou atmosféru. Aroma klementinek je oblíbené i u dětí a má harmonizační efekt na tělo i mysl. Neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává pocit osvěžení.

Éterický olej z klementinek je velmi blízký mandarince a má podobnou, avšak o něco sladší vůni. Uvolňuje napětí a je vhodný pro použití v období nadměrného fyzického či psychického vyčerpání. Má silné relaxační účinky a napomáhá obnovit zásoby energie.

Olej z klementinek pomáhá také ulevit od bolestí, s oblibou je využíván při bolestech hlavy a migrénách. Zároveň posiluje imunitní systém a zvyšuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou činnost střev a udržuje dobrý zdravotní stav trávicího systému jako celku.

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro těhotné ženy a děti do 3 let. Neaplikujte ho na pokožku nezředěný. Olej neaplikujte na pokožku nezředěný.
  • 12. 12. 2018, 8:22

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie