Zobrazit přihlášovací formulář

Novinky - Tip pro milovníky růží

Administrace

Novinky - Tip pro milovníky růží

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
BioFresh Rose of Bulgaria kosmetika bez zdraví škodlivých parabenů, zato s cenným růžovým olejem pro blahodárné účinky na pokožku a mysl. Ke každé objednávce produktů BioFresh obdržíte malý DÁREK navíc :) Rose of Bulgaria je řada poctivé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Novinky - Tip pro milovníky růží

  • Popis zboží
BioFresh Rose of Bulgaria kosmetika bez zdraví škodlivých parabenů, zato s cenným růžovým olejem pro blahodárné účinky na pokožku a mysl.

Ke každé objednávce produktů BioFresh obdržíte malý DÁREK navíc :)





Rose of Bulgaria
je řada poctivé kosmetika Bulharské značky BioFresh,
která vyniká obsahem ceněnné růžové vody a vynikajícího růžového esenciálního oleje
v obsahu svých produktů.
Růžový olej ať už farmaceutická či jako kosmetická surovina je čistý esenciální olej, tedy přírodní biologický extrakt získaný z korunních plátků růže damašské původem z Bulharska či růže stolisté pocházející z Francie.

Růžový olej patří mezi nejaromatičtější, nejluxusnější, nejcenější a současně také nejdražší oleje vůbec.
Jen pro představu - na 1Kg čistého oleje je spotřebováno cca 3000 Kg plátků růžového květu.
Aby byl olej z okvětních plátků růží nejkvalitnější je nutná sklizeň z brzkého rána, aby aromatické silice na slunci nezačaly vyprachávat. Ke sklizni jsou používány výhradně lidské ruce, jaby byla sklizeň maximálně šetrná k rostlinám. Při výrobě oleje vzniká během procesu také velmi kvalitní a ceněný surovina. růžová voda. Výroba vody i oleje z plátků růží je známa již okolo 16.století.

Růžovému oleji jsou připisovány léčebné účinky nejen na pleť, v aromaterapii na mysl ale i na sexualitu v podobě afrodiziaka.

Růžový olej má přírozené antibakterální, antimykotické a antiseptické účinky. Výborně hydratuje, zvláčňuje, hojí drobné poranění, pomáhá předcházet stárnutí pokožky ( elixír proti stárnutí ). Je vhodný pro péče o všechny typy pleti od suché přes mastnou, citlivou i dětskou. Osvědčil se také jako ve v aromaterapii jako prostředky ke znírnění depresí a psychického vypětí. Pomáhá navoz
  • 2. 11. 2018, 13:06

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie