Zobrazit přihlášovací formulář

Přivýdělek :-)

Administrace

Přivýdělek :-)

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rádi byste pracovali z domova? Nezávisle, svobodně, bez závazků a povinností? Nabízím Vám touto cestou ověřenou spolupráci s českým Globalem3000 a partnerskými e-shopy. Nejvýraznějším z nich jsou CUKROVINKY, proto zde najdete hlavně informace o nich a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přivýdělek :-)

250 Kč
  • Popis zboží
Rádi byste pracovali z domova? Nezávisle, svobodně, bez závazků a povinností?
Nabízím Vám touto cestou ověřenou spolupráci s českým Globalem3000 a partnerskými e-shopy.
Nejvýraznějším z nich jsou CUKROVINKY, proto zde najdete hlavně informace o nich a také o druhém oblíbeném partnerském e-shopu Zdravý a chutný svět (oříšky, semínka, sušené ovoce, zdravé potraviny, obiloviny, luštěniny, mouky, sladkosti,...). Najdete zde spoustu informací nejen ohledně výrobků, ale také o spolupráci z domova.
Do práce se může zapojit kdokoliv z Vás! Každý, kdo chce buď vydělávat z pohodlí domova, nebo jenom chytře nakupovat produkty denní spotřeby s návratností části peněz v provizích.
Tuto práci jde vykonávat i jako hlavní činnost! Je za tím tvrdá a vytrvalá práce, odměnou Vám ale bude nezávislost a práce, která baví, dává smysl a kde jste si svým pánem.
Pokud si chcete přivydělat k mateřské, nebo rodičovské dovolené, nebo k zaměstnání, či studiu, napište zde do zprávy a pošlu Vám veškeré podrobnosti o spolupráce. Samozřejmě zodpovím i všechny dotazy a budu Vám k dispozici i během celé spolupráce.
Spolupráce s Globalem3000 je spolehlivá, firma vyplácí provize poctivě na účet, není nutnost mít zde živnostenský list! Provize si lze vybírat na dohodu o provedení práce (DPP).
Těším se na spolupráci!
  • 8. 10. 2019, 9:02

  • Zobrazení

    52

  • Oblíbené

    0

Kategorie