Zobrazit přihlášovací formulář

Pearl+ Pebble+family fix

Administrace

Pearl+ Pebble+family fix

5 500 Kč 6 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám po jednom dítěti komplet autosedaček Pebble 0-1 rok nebo 0-13kg a Pearl 9 měsíců - 4 roky nebo 9-18 kg se základnou Family fix. Vše v pořádku, obě sedačky mají froté Maxi Cosi potah na ochranu autosedačky. Vše bylo schovávané pro případného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pearl+ Pebble+family fix

5 500 Kč
  • Popis zboží
Prodám po jednom dítěti komplet autosedaček Pebble 0-1 rok nebo 0-13kg a Pearl 9 měsíců - 4 roky nebo 9-18 kg se základnou Family fix. Vše v pořádku, obě sedačky mají froté Maxi Cosi potah na ochranu autosedačky. Vše bylo schovávané pro případného sourozence, ale nějak se to nepodařilo, tak prodávám.

Vysoká pořizovací cena - Pearl lze používat pouze se základnou family fix (původní cena Pearl 4500,- + familyfix základna 4000,-), Pebble lze i samostatné (pův.cena 3990,-).
Froté potahy originál Maxi Cosi každý původní cena 800,-.

Od výrobce:
Autosedačka Maxi-Cosi Pearl nabízí vše, co vy a vaše dítěte potřebujete k tomu, abyste si cestu autem užili: kombinaci luxusního designu a 5 snadno nastavitelných poloh, pohodlí systému click-and-go a kompaktní velikost, která se hodí do většiny aut. Autosedačka Pearl byla v testech bezpečnosti hodnocena nejlepšími výsledky. Používá se se základnou FamilyFix, která je také použitelná s autosedačkou Pebble. To vám zaručí optimální ochranu díky systému ISOFIX a snadné používání od narození dítěte do 4 let jeho věku. Navíc, pro váš klid, vám světelná a zvuková signalizace potvrdí, že jste autosedačku správně instalovali.

Autosedačka Maxi-Cosi Pebble nabízí nejvyšší úroveň bezpečnosti a dokonalé pohodlí.
Opěrka hlavy a popruhy se dají snadno nastavit tak, že zajišťují pohodlné umístění dítěte. Ramenní popruhy zůstanou otevřené, což je praktický, když dítě umísťujete nebo vyndáváte z autosedačky. Pokud ji použijete se základnou Maxi-Cosi, autosedačka Pebble funguje na praktickém systému click-and-go. Je možné ji taky jednoduše vyndat z auta a rovnou nasadit na kočárek Maxi-Cosi nebo Quinny.
  • 8. 11. 2019, 22:45

  • Zobrazení

    45

  • Oblíbené

    0

Kategorie