Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Růženín * Jaspis * Křišťál * Korál 249,- Kč Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Růženín * Jaspis * Křišťál * Korál

249,- Kč

Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné negativní postoje vůči sobě samému, nedostatečnou sebeúctu a podlomené sebevědomí. Pomáhá hojit raněné city a staré křivdy. Je nositelem naděje. Je vhodné jej při sobě nosit při stresujících situacích. Je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, je růženín tím pravým kamenem pro Váš náramek.

Jaspis - Kámen přinášející oporu, klid a pomoc ve stresu. Ochraňuje před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii. Dodá odvahu k naplnění Vašich záměrů a tužeb. Zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování, představivost a přitahuje štěstí. Srovnává a nastavuje čakry. Jaspis má léčivou energii klidné a spolehlivé síly. Podporuje skromnost, nezištnost, chrání před zlobou a nenávistí.

Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu. Pomáhá soustředění a uvolňuje dosud zamčenou paměť. Je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.

Korál - Zvyšuje naši neústupnost, ale zároveň náš nabádá k tomu, abychom se lépe přizpůsobili okolnostem. Posiluje smysl pro krásu. Posiluje naši schopnost bránit se negativním vlivům. Zvyšuje energii a životní sílu. Jelikož pochází z moře, věří se, že v sobě skrývá sílu oceánů. Dokáže spojit člověka
  • 21. 7. 2019, 18:49

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie