Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Magnezit * Lávový kamen * Růženín * Achát Magnezit (Howlit bílý) – otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce, včetně lásky k sobě samému, která ne nezbytná, než začnete přijímat lásku druhých. Pomůže Vám, aby jste se cítili v harmonii, klidu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Magnezit * Lávový kamen * Růženín * Achát


Magnezit (Howlit bílý) – otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce, včetně lásky k sobě samému, která ne nezbytná, než začnete přijímat lásku druhých. Pomůže Vám, aby jste se cítili v harmonii, klidu a dovolili ostatním, aby byli takový, jací doopravdy jsou (aniž by jste po nich žádali změnu, nebo se sami nechali zasáhnout jejich problémy). Vyvolává pozitivní naladění, uči sebestředné lidi, aby na chvíli usedli na pomyslné druhé sedadlo a učili se pozorně od druhých. Má uklidňující účinek na lidské city. Přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu.


Lávový kámen - Uklidňuje emoce, přináší intenzivní energii a vitalitu do života svého nositele. Je to kámen znovuzrození, má silné uklidňující účinky, přináší stabilitu a uzemnění. Navrací radost a důvěru v život, přináší sílu, energii, zdraví, důvěru, ochranu.

Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné negativní postoje vůči sobě samému, nedostatečnou sebeúctu a podlomené sebevědomí. Pomáhá hojit raněné city a staré křivdy. Je nositelem naděje. Je vhodné jej při sobě nosit při stresujících situacích. Je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, je růženín tím pravým kamenem pro Váš náramek.

Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající lásku a dodává odvahu k hledání nové. Pomáhá také při citovém
  • 8. 7. 2019, 6:53

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie