Zobrazit přihlášovací formulář

Přívěsek na klíče "Pamatuj, miluji Tě - Máma&#

Administrace

Přívěsek na klíče "Pamatuj, miluji Tě - Máma&#

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Přívěsek na klíček "Pamatuj, miluji Tě - Máma" Čakrový přívěsek + Křišťál + Citrín Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Přívěsek na klíče "Pamatuj, miluji Tě - Máma&#

299 Kč
  • Popis zboží
Přívěsek na klíček "Pamatuj, miluji Tě - Máma"

Čakrový přívěsek + Křišťál + Citrín

Křišťál - Čistí mysl, ostří vnímání a posiluje paměť. Co do léčivých účinků stojí křišťál na prvním místě mezi všemi kameny. Položen vedle ostatních kamenů zesiluje jejich energii a harmonizuje je. Zlepšuje proudění energií mezi čakrami. Přiložen na čakru pomáhá nastolit porušenou rovnováhu. Pomáhá soustředění a uvolňuje dosud zamčenou paměť. Je nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě.

Citrín - Posiluje spontánnost, pozitivní myšlení, radost, pocit volnosti a také touhu po poznání, modrosti a duchovním naplnění. Citrín rázně skoncuje s negativním myšlením, smutkem a depresemi. Zastaví odliv energie. Také se věří, že přináší bohatství, hojnost a prosperitu. Svému majiteli předává teplo a zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Citrín je štědrý a šťastný kámen, který Vás bude ponoukat, aby jste se o všechno rozdělili – ale současně Vám pomůže žít v hojnosti. Pomáhá nám, abychom se přijali takoví, jaký jsme. Dodává sebedůvěru, posiluji individualitu, zvyšuje motivaci a sebevyjádření. Pomáhá optimisticky hledět do budoucnosti.
  • 23. 12. 2020, 20:56

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie