Zobrazit přihlášovací formulář

@@@LED světlo s detektorem pohybu Atomic Angel@@@

Administrace

@@@LED světlo s detektorem pohybu Atomic Angel@@@

195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Detector Wireless Led Lamp Nyní se můžete těšit na pohybově aktivované osvětlení, aniž byste museli pracovat s komplikovanými instalacemi nebo složitými kabely. Světlo Atomic Angel je nejjednodušší způsob, jak přinést…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@LED světlo s detektorem pohybu Atomic Angel@@@

195 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!!

Detector Wireless Led Lamp

Nyní se můžete těšit na pohybově aktivované osvětlení, aniž byste museli pracovat s komplikovanými instalacemi nebo složitými kabely. Světlo Atomic Angel je nejjednodušší způsob, jak přinést okamžité světlo a viditelnost na tmavé terasy, příjezdové cesty, bazény, schodiště, předsíně a kdekoli jinde.

Toto LED světlo se automaticky zapne při prvním znamení pohybu, takže si můžete bezpečně odejít do domů. Instalace může být provedena uvnitř nebo venku pod stříškou a to buď nalepením nebo navrtáním.

Světlo Atomic Angel je kompaktní, lehké a bude se držet většiny povrchů, jako jsou obklady, dřevěné trámy a dokonce i cihly. Po namontování může být světlo skloněno nahoru nebo dolů a otáčivé o 360 stupňů pro dokonalé osvětlení.

Aktivované světlo pracuje okamžitě po umístění a je navrženo tak, aby zůstalo zapnuté po dobu 30 sekund při detekci pohybu. Vychutnejte si až 220 lumenů osvětlení, které zvýší viditelnost prostorů bez oslepnutí.

Napájení: 4x AA baterie (nejsou součástí balení)

Tlačítko: on/off

Barva: bílá

Materiál: plast

Rozměr LED svítílny: výška 14 cm, šířka 12 cm a průměr spodní podložky 13 cm

Balení obsahuje také instalační materiál.
  • 16. 10. 2020, 21:22

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie