Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO SPEED CHAMPIONS 75883 MERCEDES AMG PETRONAS

Administrace

LEGO SPEED CHAMPIONS 75883 MERCEDES AMG PETRONAS

2 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 95 Kč
MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team Přehraj si celý den závodu s MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team s touto úžasně detailní sadou LEGO® Speed Champions, která obsahuje 2 postavitelné hybridní vozy Mercedes F1 W07. Sada je plná herních detailů a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO SPEED CHAMPIONS 75883 MERCEDES AMG PETRONAS

2 299 Kč
  • Popis zboží
MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team
Přehraj si celý den závodu s MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team s touto úžasně detailní sadou LEGO® Speed Champions, která obsahuje 2 postavitelné hybridní vozy Mercedes F1 W07. Sada je plná herních detailů a funkcí a obsahuje plně vybavenou garáž v boxech s funkcí zvedání auta, a stěnu boxu s monitorem, šachovnicový praporek a průsvitná startovní a cílová světla. Zažij atmosféru velkého závodu s kamerovou soupravou s nastavitelným ovládáním kamery, navíc hlavní tribuna s velkou obrazovkou a otáčecí funkcí, která odkryje pódium pro vítěze. Součástí je osm minifigurek.

Obsahuje osm minifigurek: dva jezdce MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team, týmového manažera, dva mechaniky, prodavače párků v rohlíku, kameramana a fanouška.
Sada MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ Team obsahuje hlavní tribunu, garáž v boxech, stěnu boxu, televizní soupravu a dva hybridní vozy Mercedes F1 W07.
Hlavní tribuna obsahuje sedadla pro minifigurky, mediální centrum, velkou obrazovku s informacemi o závodě a otáčecí funkcí k odkrytí druhé strany obrazovky (s tabulkou vítězů) a pódia po vítěze se zlatou trofejí, navíc průsvitná světla.
Garáž v boxech obsahuje funkci zvedání auta, dvě připevněné obrazovky s informacemi o závodnících a různé doplňky, včetně heveru, dvou náhradních pneumatik, dvou náhradních poklic, pěti hasáků, vrtáku, plechovky s olejem, kladiva, značky stop a týmového loga.
Detailní stěna boxů obsahuje startovní a cílovou čáru s průsvitnými zelenými, oranžovými a červenými světly, navíc monitor a šachovnicový praporek.
Postavitelné hybridní vozy Mercedes F1 W07, které jsou připravené na závod, každý obsahují kokpit pro minifigurku, kola s gumovými pneumatikami, autentické designérské detaily a závodní týmové nálepky.
Dívej se na závod z ptačí per
  • 9. 2. 2020, 20:34

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie