Zobrazit přihlášovací formulář

Dvě retro bundy L-XXL

Administrace

Dvě retro bundy L-XXL

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
1-Nadýchaná zimní bunda s dvěma kapsami na zip,rukávy vsazené od krku a jsou do gumy,spodek do gumy a u zipu pevný.Značka Kras Brno.Je na zip a druky.Pěkně prošívaná.Materiál mačkaný asi pes.Skrytá kapuce.Je nošená málo ale má vadu-na límci,u kapsy a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 10. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dvě retro bundy L-XXL

  • Popis zboží
1-Nadýchaná zimní bunda s dvěma kapsami na zip,rukávy vsazené od krku a jsou do gumy,spodek do gumy a u zipu pevný.Značka Kras Brno.Je na zip a druky.Pěkně prošívaná.Materiál mačkaný asi pes.Skrytá kapuce.Je nošená málo ale má vadu-na límci,u kapsy a dole na gumě jsou nažloutlé fleky-zabarvení, jinak je čistě bílá a odření jezdci.Vel.je L-*XL, měřte,d-73cm průr.-cca 58-60cm pas-60cm spodek-42-55cm ruk.od límce-79cm.
2-Bordo plyšová retro bunda s podšívkou a raglánem, dvě kapsy, dole do vyšší prošívané gumy která je už volná, spadlé rukávy,zn.Nobeey,na zip, nošená dost, na konci rukávů v nařasení má malá prodření a někde zašitá u švu, vel.se píše L-ale může XXL měřte, d-64cm ruk.od límce-81cm průr.od švu ke švu-60cm pas-62cm spodek-53-62cm.Barva je sytá bordo.Fajn na retro akce.
Vyberte si jednu zdarma k obj. zimního kabátu nebo bundy nad 250kč.Lze i koupit bez. objednávky, bílá za 130kč, bordo za 90kč.
pošt.dle čp.
  • 12. 2. 2019, 14:19

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dvě retro teplákové bundy
Nová bundička s kovovými knoflíky
Umělý kožíšek a šála
Značková bunda + čepice
Značkové sáčko
Volné sako pro baculky L-XXL
Kabátek s velkou kapucou vlna + pes + viscoza

Kategorie