Zobrazit přihlášovací formulář

3 x Violetta

Administrace

3 x Violetta

30 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
3 díly, kupované nové, 2 x čtené, cena a poštovné za kus, dobrý stav. Rozpolcené srdce: Je to teprve pár týdnů, co jsem přijela do Buenos Aires, ale od té chvíle se můj život od základů změnil. Nejen že mám teď kamarády, studuju hudbu a vrátily se mi…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3 x Violetta

30 Kč
  • Popis zboží
3 díly, kupované nové, 2 x čtené, cena a poštovné za kus, dobrý stav.
Rozpolcené srdce: Je to teprve pár týdnů, co jsem přijela do Buenos Aires, ale od té chvíle se můj život od základů změnil. Nejen že mám teď kamarády, studuju hudbu a vrátily se mi vzpomínky na maminku, ale chodím do umělecké školy Studio 21 a díky tomu můžu zpívat, což je má velká vášeň.
V mém světě: Violetta konečně našla svou cestu a je připravená udělat všechno pro to, aby mohla nadále studovat hudbu a stát se zpěvačkou. I za cenu toho, že musí vše tajit před svým otcem, ačkoli jí to komplikuje život a cítí se kvůli tomu provinile..
Nic mě nezastaví: Jmenuju se Violetta Castillo a je mi necelých šestnáct let. Kvůli tátově práci jsem pořád jen cestovala sem a tam, takže jsem nikdy nebydlela na jednom místě dost dlouho na to, abych si tam našla kamarády nebo začala žít normální život.
  • 30. 8. 2023, 8:35

  • Zobrazení

    361

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie