Zobrazit přihlášovací formulář

Quinny Zapp Xtra 2 druhy v jednom + příslušenství

Administrace

Quinny Zapp Xtra 2 druhy v jednom + příslušenství

4 400 Kč 6 400 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nabízím golfový kočárek Quinny Zapp Xtra (Graphic Purple - šedofialová) - polohovatelná korbička pro nejmenší ležící a sedící děti s odnímatelným madlem, lze vložit ve směru s třemi polohami sedu a lehu i protisměru jizdy s dvěmi polohami sedu a lehu +…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Quinny Zapp Xtra 2 druhy v jednom + příslušenství

4 400 Kč
  • Popis zboží
Nabízím golfový kočárek Quinny Zapp Xtra (Graphic Purple - šedofialová) - polohovatelná korbička pro nejmenší ležící a sedící děti s odnímatelným madlem, lze vložit ve směru s třemi polohami sedu a lehu i protisměru jizdy s dvěmi polohami sedu a lehu + Quinny Zapp sedačka (Natural Mavis - béžová) - nepolohovatelná vložka do konstrukce kočárku pro již sedící děti. Na podvozek kočárku lze pohodlně nasadit při použití redukce autosedačku (vajíčko). Ideální na nákupy a cestování. Kompatibilní je Maxi Cosi, my používali na X-lander autosedačku s tím, že nebyla zajištěna zacvaknutím. Redukce byla však dost dlouhá, aby se při normálním zacházení autosedačka z redukce neuvolnila (museli byste kočárek převrátit, aby autosedačka vypadla).
Kočárek s béžovou vložkou lze složit pohodlně do cestovní tašky, viz foto.
Součástí kočárku jsou adaptéry na polohovatelnou korbičku, autosedačku, začištění kloubu při použití vložky, držák na deštník, madlo, pláštěnka, cestovní taška, nákupní košík návody.
Kočárek je v podstatě po jednom dítěti s kterým jsme cestovali. Jedná se po složení o rozměrově nejmenší kočárek. Ideální do města a cestování. Bytelná konstrukce.
Konstrukce místy odřená, ale jinak v naprostém pořádku (látky a pláštěnka nikde nepoškozeny), čistý a vypraný.
Ideálně osobní odběr v Opavě, kde se kočárek teď nachází nebo Nové město nad Metují či Dobruška. V případě zaslání se pokusím zjistit nejlevnější dopravu.
kontakt: vecicky.naprodej@centrum.cz nebo mobil 721 003 102
Inzerát je platný až do jeho smazání.
  • 14. 12. 2018, 22:14

  • Zobrazení

    1

  • Oblíbené

    0

Kategorie