Zobrazit přihlášovací formulář

Olej OPUNCIE 50ml - POŠTA ZDARMA

Administrace

Olej OPUNCIE 50ml - POŠTA ZDARMA

490 Kč 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
Opunciový olej za studena lisovaný s pipetkou. Nejluxusnější přírodní péče pro Vaši pleť. Opunciový olej je nejdražší olej na světě. Olej z Opuncie se vyrábí ze semínek plodu kaktusu. Je to vzácný olej, který obsahuje vysoké množství esenciálních mastných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Olej OPUNCIE 50ml - POŠTA ZDARMA

490 Kč
  • Popis zboží
Opunciový olej za studena lisovaný s pipetkou. Nejluxusnější přírodní péče pro Vaši pleť. Opunciový olej je nejdražší olej na světě. Olej z Opuncie se vyrábí ze semínek plodu kaktusu. Je to vzácný olej, který obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, vitamínu E, organicky vázané minerály a aminokyseliny. Olej z Opuncie se rychle vstřebává kůží, jeho antioxidační a hydratační vlastnosti přispívají k oddálení předčasného stárnutí pokožky, pomáhají rozjasnit pleť, vypnout vrásky a zlepšit pružnost pokožky. Olej vykazuje také protizánětlivé a antimikrobiální vlastnosti a lze ho tak využít jako univerzálního pomocníka v péči o zralou pleť.

POUŽITÍ: PRO VŠECHNY TYPY POKOŽKY

Doporučené použití: několik kapek rozehřejte v dlani a naneste na krk, obličej nebo hřbet rukou, vmasírujte a nechejte působit. Použijte jako noční sérum.
Koupený v Renovality, bohužel mi nesedí, zkoušeno 2x, super cena.
PC 890,-Kč, nyní 490,-Kč
  • 22. 4. 2019, 18:23

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie