Zobrazit přihlášovací formulář

Treková obuv NORDBLANC DiveLight

Administrace

Treková obuv NORDBLANC DiveLight

390 Kč 550 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nízká treková bota z kvalitní broušené nubukové kůže je vybavená vodonepropustnou a prodyšnou membránou TERATEX®. Značková VIBRAM podešev má výrazné členění a ideální tvrdost. Samozřejmostí je kvalitní odpružená mezipodešev. Vyztužení tenkou pryžovou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Treková obuv NORDBLANC DiveLight

390 Kč
  • Popis zboží
Nízká treková bota z kvalitní broušené nubukové kůže je vybavená vodonepropustnou a prodyšnou membránou TERATEX®. Značková VIBRAM podešev má výrazné členění a ideální tvrdost. Samozřejmostí je kvalitní odpružená mezipodešev. Vyztužení tenkou pryžovou obsázkou ve špičce a na patě chrání botu proti okopu. Jazyk je zpracovaný z jemné kůže. Na jazyku a na patě jsou poutka pro snadnější obutí. Bota je vhodná pro široké spektrum outdoorových aktivit. Při dlouhodobém nošení zůstává noha suchá a v pohodlí.
PC 2895, viz web Nordblanc. Velikost 39, doporučuji ale na vel. 38. U NB vždy kupujeme o číslo větší. Já mám 39, vejdu se do nich v pohodě, ale se silnější trekingovou ponožkou by to na dlouhé chození nebylo.
Jsou nošené, je to na nich samozřejmě znát, jsou zapšiněné a semiš má sem tam mapy, jak někdy bota venku zmokla a pak uschla... Jsou nicméně stále funkční a pevné a moc pohodlné. Když si s nimi pohrajete a pořádně vyčistíte a naimpregnujete, budou krásné za zlomek ceny :)
Nordblanc je sice uvádí jako dámskou obuv, ale u nás nosil kluk :D - má hubenější nohu a pánské mu byly všechny moc volné.
  • Značka

    NORDBLANC

  • Velikost

    39

  • Rozměry

    stélka (vnitřní, vyjímatelná) 25 - od špičky k místu, kde se zvedá pata

  • 17. 6. 2019, 11:00

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie