Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Britax B-Motion

Administrace

Kočárek Britax B-Motion

4 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 200 Kč
Zánovní, velmi málo použitý kočárek, výborný stav, je černý, fotky ho přesvítily. Od narození do ca. 17 kg (ca. 4 let)/ B-Motion 4 je kočárek bez zbytečností, obsahuje ale vše, co je důležité. Jednoduchý skládací systém pomocí jedné ruky, opěrka zad…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Britax B-Motion

4 000 Kč
  • Popis zboží
Zánovní, velmi málo použitý kočárek, výborný stav, je černý, fotky ho přesvítily. Od narození do ca. 17 kg (ca. 4 let)/
B-Motion 4 je kočárek bez zbytečností, obsahuje ale vše, co je důležité. Jednoduchý skládací systém pomocí jedné ruky, opěrka zad nastavitelná do několika pozic včetně pozice lehu pro novorozence, vzduchová kolečka s výborným pružením zadních koleček pro hladkou jízdu. Tak si můžete odpočinout a Váš běžný den se stane radostí.
Pohodlný - na venkově i ve městě
Flexibilní: B-Motion 4 je kočárek, který hravě zvládá hrbolaté cesty i centrum města. Duální pružení a vzduchová kolečka se postarají o hladkou jízdu - ať jste kdekoliv.
Snadný mechanismus skládání jednou rukou
B-Motion 4 je možné rychle a snadno složit a ve složeném stavu samostatně stojí. Tak se potah sedačky nezašpiní. A díky mechanismu skládání jednou rukou můžete během skládání kočárku držet své dítě v druhé ruce. Tím máte svobodu a flexibilitu, kterou rodiče potřebují.
Všestranný - pro Váš život
Přizpůsobte B-Motion 4 tak, jak si přejete - pro ještě více pohodlí. Díky nastavitelné opěrce zad až do polohy lehu můžete použít přenosnou korbičku, aby Vaše miminko leželo pohodlně. A díky adaptérům CLICK & GO® můžete svůj kočárek používat i s pasující korbičkou nebo každou autosedačkou typu vajíčka značky Britax Römer - flexibilněji to již nejde.
Detaily:
Vodorovná poloha na spánek
Polohovatelná zádová opěrka dělá jízdu ještě pohodlnější. Pro novorozence můžete nastavit vodorovnou polohu na ležení. Pro starší dítě různé polohy na sezení. Ať už dítě spí nebo pozoruje svět - vždy leží i sedí pohodlně.
Nafukovací kolečka
Vzduchová kolečka se postarají o hladkou jízdu i na hrbolatém povrchu. Vyrovnávají veškeré otřesy.
Sluneční stříška se síťkou
Slu
  • 14. 9. 2019, 7:46

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie