Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherný zimní kabát / kabátek / bunda

Administrace

Nádherný zimní kabát / kabátek / bunda

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Nááádherný zimní kabát, velikost uvedena M, ale je to spíše S/XS. Naprosto luxusní, teplý, nejteplejší,co jsme viděla, uvnitř plyšový měkkoučký chloupek. Odepínací kožešina, nádherné detaily, barva šedoolivová (něco mezi tmavě šedou a tmavě zelenou). …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherný zimní kabát / kabátek / bunda

599 Kč
  • Popis zboží
Nááádherný zimní kabát, velikost uvedena M, ale je to spíše S/XS. Naprosto luxusní, teplý, nejteplejší,co jsme viděla, uvnitř plyšový měkkoučký chloupek. Odepínací kožešina, nádherné detaily, barva šedoolivová (něco mezi tmavě šedou a tmavě zelenou).
Délka cca 90-92cm, rukáv 74cm od ramene včetně nápletu, od ramene 63cm včetně nápletu, od průramku vnitřní rukáv 48cm včetně nápletu, šířka v průramcích 2 x 44 - 45 cm.
Kabátek koupen zde na MMB, jeho majitelka psala, že je NENOŠENÝ. Mně se na první pohled moc líbil, bohužel ho měla příliš osvícený bleskem a barvička vypadala jako světle šedá, ve skutečnosti jde však o tmavou barvičku a já sháněla nějaký kabátek světlejší barvičky, proto nabízím dál. Na MMB koupen za 800,- Kč + poštovné, já nabízím za 599,-Kč a poštovné zdarma.
  • Velikost

    S

  • 26. 11. 2018, 21:37

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie